hamburger-icon

Kliker.info

Spreman rizikovati : Ako se Brazil plasira u finale povrijeđeni Neymar će igrati ?!

Spreman rizikovati : Ako se Brazil plasira u finale povrijeđeni Neymar će igrati ?!

07 Jula
08:11 2014

neymar2Informacija koja dolazi iz Brazila proširila se svijetom brzinom svjetlosti. Neymar je spreman na ogroman rizik da pomogne svom Brazilu u eventualnom finalu!Neymar je zajedno sa svojom poroficom organizovao sastanak sa stručnjacima i sada je u opciji njegov nastup u finalu. Za Njemačku svakako neće biti spreman, ali ukoliko bi se njegov Brazil plasirao dalje, Neymar bi nekim čudom mogao zaigrati. On bi trebao u kičmu primiti superjaku injekciju koja bi ublažila i neutralisala bolove pa bi Neymar mogao podnijeti napore igranja utakmice.

Sastanku koji se održao u Neymarovoj kući u Sao Paolu prisustvovali su Santosov klupski ljekar i fizioterapeut, kao i Nicola Carneiro koji je brazilski stručnjak za kičmu i sve povrede vezane za taj dio ljudskog tijela. Uprkos najavama da će Neymar izbivati sa terena minimalno mjesec i pol, glavna zvijezda Brazila insistira da se pokuša sve da bi ga se osposobilo za finale, naravno ukoliko Brazil izbaci Njemačku i ostvari prolazak na posljednju utakmicu Mundijala.

Neymar bi pristao da u svoja leđa primi jake injekcije koje sadrže lijekove protiv bolova, a sreća u nesreći je što je povrijedio treći pršljen što je idealno mjesto za ubrizgavanje injekcije. Ako bi Neymar zaigrao, kockao bi se sa svojom karijerom jer bi u slučaju neke slične povrede itekako trpio posljedice. A on je spreman na sve zbog svog Brazila…U slučaju da Santosovi ljekari naprave čudo Neymar će definitivno postati nacionalni heroj broj jedan. Koliko su njegove namjere pametne ne znamo, ali da je Neymar pokazao veliki patriotizam i entuzijazam – to niko ne može osporiti. (Kliker.info-SportSport)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku