hamburger-icon

Kliker.info

Slišković i Pašalić podnijeli ostavke

Slišković i Pašalić podnijeli ostavke

07 Septembra
17:16 2006

Selektor reprezentacije BiH Blaž Slišković i direktor naše izabrane vrste Ahmet  Pašalić podnijeli su sinoć nakon gorkog poraza od selekcije Mađarske neopozive ostavke u reprezentaciji naše zemlje. Naš sada već bivši selektor svoju je odluku obrazložlio činjenicom da naši nogometaši nisu ostvarili zacrtani cilj, osvajanje šest bodova iz prvi dvije kvalifikacione utakmice. Svoj pomalo neobični i začuđujući raspored igrača , povlačenje Barabreza na mjesto libera, Slišković objašnjava da je želio da Elvir Bolić igra u napadu pred zeničkom publikom.

Bakinu ostavku, prisutni su popratili sa nevjericom, dok igraći nisu mogli sakriti suze zbog Bakinog povlačenja.Pristrano suđenje sudije sa Kipra Slišković objašnjava željom krovnih nogometnih asocijacija Uefe i Fife da mala zemlje kakva je Bosna  i Hercegovina ne uzme učešće na evropskom prvenstvu , koje je ipak rezervisano za velike i bogate države. 

– Svoju odluku donosim teška srca, svom nasljedniku ma ko on bio  želim sve najbolje i mnogo sreće u radu, naglasio je Baka Direktor Ahmet Pašalić je rekao kako je reprezentaciju preuzeo kada se nalazila na 160. mjestu FIFA-ime tabele, a danas je među 50 u svijetu, te kako sve selekcije BH nogometa učestvuju  u kvalifikacijama za velika takmičenja

Naglasili su kako Nogometni savez naše zemlje još uvijek nije upoznat sa njihovom odlukom

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku