hamburger-icon

Kliker.info

Skandal na Sanremu: Iznervirani mladi pjevač podivljao pa uništio cijelu scenu (Video)

Skandal na Sanremu: Iznervirani mladi pjevač podivljao pa uništio cijelu scenu (Video)

08 Februara
15:32 2023

Početak ovogodišnjeg legendarnog festivala Sanremo obilježio je nastup Blanca, čija se izvedba pretvorila u horor na pozornici.

S nestrpljenjem se iščekivao nastup slavnog italijanskog pjevača i prošlogodišnjeg pobjednika festivala, Blanca, na pozornici Ariston u Sanremu, no nije sve išlo po planu. Za njega Sanremo 2023. završava uz buku i zvižduke.

Naime, pjevač je zbog tehničkih problema sa zvukom počeo trgati scenografiju pozornice. Pokidao je ružičnjak, bacao cvijeće po sceni, a nastavio je divljati tresući muzičare koji su ga pratili.

“Lijepa stvar u muzici je što ne morate uvijek slijediti šablon”, rekao je pjevač sa smješkom dok je još bio na pozornici, nakon čega je objasnio publici zašto je bacao cvijeće tokom svog nastupa: “Nažalost, nisam čuo u slušalicama, nisam čuo glas, ali sam se ipak zabavio”.

Publika je bila u šoku te ga je ispratila zvižducima, a italijanski mediji su njegov nastup okarakterizirali kao jedan od najgorih u historiji festivala.

Ubrzo nakon fijaska, na scenu je izašla legenda italijanske muzike, Gianni Morandi, s metlom koji je pokušao počistiti nered od cvijeća razbacanog po pozornici.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku