hamburger-icon

Kliker.info

Šešelj u Beogradu : Moja sloboda će trajati dok sa vlasti ne skinem “otpadnike i srpske izdajnike” Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića

Šešelj u Beogradu : Moja sloboda će trajati dok sa vlasti ne skinem “otpadnike i srpske izdajnike” Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića

12 Novembra
15:51 2014

SeseljBg1Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) i haški optuženik Vojislav Šešelj je s prozora sjedišta stranke u Zemunu okupljenim pristalicama, uz zvuke četničke pjesme, poručio da će njegova sloboda potrajati dok s vlasti ne skine “otpadnike i srpske izdajnike” Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, javlja Aanadolu  Agency.Šešelj je nakon dolaska na beogradski aerodrom Nikola Tesla  otišao u Zemun, gdje je smještena centrala SRS-a. Nakon kratkog odmora od putovanja, haški optuženik je izašao na prozor zgrade i obratio se stotinama okupljenih pristalica.

On je kazao da ga je Haški tribunal na brutalan način izbacio iz “ševeningenske tamnice” iako to nije tražio niti su mu postavljali uvjete. “Htjeli su samo da me se riješe. U svojoj odluci su napisali da je ta sloboda privremena, ali to će trajati dok ne skinemo s vlasti Nikolića i Vučića, te naše otpadnike i srpske izdajnike koji su prodali svoju čast i karakter, odrekli se srpskog nacionalizma i postali sluge Zapada”, rekao je Šešelj.Predsjednik SRS-a je rekao okupljenoj masi, koja je skandirala “Vojo, Srbine” i palila baklje, da je obećao rasturiti Haški tribunal.

“Borba je doduše trajala nešto duže nego što sam očekivao, ali se pobjedi u zube ne gleda. Haški tribunal je ranjena globalistička zvijer koja i dalje razara živote uglednih srpskih političara i generala.Tamo sude onome što je bilo najvrjednije tokom 90-ih u Srbiji. Naše časne generale sude zato što su branili Srbiju, zato što su branili otadžbinu. Tamo sude slavnom srpskom generalu Mladiću, a on je toliko bolestan da mu nijedan sud na svijetu ne bi sudio”, rekao je Šešelj i dodao da sve to što se dešava u Hagu, režim u Beogradu ćutke posmatra i ništa ne poduzima.  “To isto važi za izdajničke naprednjake koji su došli na vlast”, rekao je Šešelj.On se na kraju svog govora zahvalio svima koji su došli i najavio da će sutra  u sjedištu stranke biti održana konferencija za medije u 12 sati, a u subotu veliki miting na Trgu Republike.”Živjela velika Srbija”, rekao je Šešelj nakon čega se povukao u prostorije stranke.

(Kliker.info-agencije)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku