hamburger-icon

Kliker.info

Semir Drljević Lovac : Podržite Zalihića kao kompromis za gradonačelnika Mostara

Semir Drljević Lovac : Podržite Zalihića kao kompromis za gradonačelnika Mostara

10 Februara
03:15 2021

Semir Drljević Lovac, predsjednik PMP-a jedine lokalne partije u Mostaru, uputio je otvoren poziv liderima stranaka da razmisle o podršci kandidatu za gradonačelnika grada na Neretvi iz reda ostalih – Armanu Zalihiću.

– Jer majstori “crne magije“ su napravili takvu atmosferu da će ako pobjedi Hrvat goriti Hum, priča o stolnom gradu itd. Isto će biti ako pobjedi Bošnjak. I naredne četiri godine imamo opet upropaštene živote. Ništa od toga nema veze sa lokalnim problemima, infrastrukturom, komunalnim pitanjima. Evo kompromisa, nije ni Bošnjak ni Hrvat, iz reda ostalih, navodi Drljević govoreći o Zalihiću.

Drljević kaže da je ovo poziv i Koaliciji za Mostar i Bh. bloku i liderima stranaka.

– Kad smo u situaciji već kakvoj jesmo, evo prilike svima koji se kunu u državu Bosnu i Hercegovinu. Poziv je iskren i tiče se samo građana Mostara. Pozivam Vas da uradimo najbolje što se može u situaciji u kojoj se nalazimo, zaključuje Drljević.

(Kliker.info-Vijesti)

Podijeli

Jedan komentar

  1. Shinok
    Shinok 10 Februara, 15:11

    Arman Zalihic, po onom sto pokazuje ne bi mogao biti predsjednik razreda u osnovnoj skoli, a ne gradonacelnik Mostara. / Ovaj Lovac je SDA trojanac.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku