hamburger-icon

Kliker.info

Semir Drljević Lovac : Ne zaboravite da su neposlušni odbranili BiH! Poslušni su potpisali Herceg-Bosnu! (Video)

Semir Drljević Lovac : Ne zaboravite da su neposlušni odbranili BiH! Poslušni su potpisali Herceg-Bosnu! (Video)

26 Jula
04:55 2020

Rezervni sam političar, prisiljen sam na to. U rat sam ušao kao rezervni oficir, a odradio posao. Trebalo je proći 25 godina da mi priznaju sve. Kao rezervni policajac sam odradio posao koji nisu mogli pravi policajci.

Ovo između ostalog,  u razgovoru sa Senadom Hadžifejzovićem u Centralnom dnevniku na Face TV ističe Semir Drljević Lovac,  aktuelni predsjednik  Prve mostarske partije i jedan od ratnih komandanata 41. motorizovane Viteške brigade, čovjek koji je je oslobađao područje Mostara i Hercegovine od agresora.

Govoreći o predstojećim mostarskim izborima Lovac je istakao da je dobro  pa izbori nisu spojeni, jer će sva pažnja i medija i javnosti biti usmjerena ka Mostaru!

Ako budu spojeni, Čović i Izetbegović će voditi sve. Ovakvu priliku opozicija više nikada neće imati! Problem je što nema politike ispod lidera stranaka!

Kad se ovdje zakuha, Bogami ga mi dole osjetimo! Više demokratije je bilo poslije rata, nego danas, nema je nikako! Očekuju da se predam, halo ba, rat je gotov, kome da se ja predam?! Meni kažu da sam uvijek plivao uzvodno, a ne zaboravite da su neposlušni odbranili BiH! Poslušni su potpisali Herceg-Bosnu, naglasio je legendarni mostarski koamndant Lovac!

(Kliker.info- Face TV)

 

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku