hamburger-icon

Kliker.info

Safet Sušić u Banjoj Luci dobio priznanje ”Miljan Miljanić”

Safet Sušić u Banjoj Luci dobio priznanje ”Miljan Miljanić”

28 Januara
16:27 2014

Papemiljan2Specijalnu nagradu Safetu Sušiću, selektoru fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine sa kojom je u prošloj godini izborio nastup na Svjetskom prvenstvu “Brazil 2014”, dodijelili su bh. entitetski Fudbalski savez Republike Srpske (FSRS) i beogradski list “Sportski žurnal”Safet Sušić, selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine sa kojom je u prošloj godini izborio nastup na Svjetskom prvenstvu “Brazil 2014”, danas je u Banjoj Luci dobio priznanje “Miljan Miljanić”.
Specijalnu nagradu Sušiću dodijelili su bh. entitetski Fudbalski savez Republike Srpske (FSRS) i beogradski list “Sportski žurnal” na svečanosti u Kristalnoj sali hotela “Bosna”.

Osim nagrade nazvane po pokojnom bivšem proslavljenom treneru, selektoru i sportskom radniku sa prostora bivše SFR Jugoslavije, FSRS i “Sportski žurnal” uručili su danas i priznaje za životno “Milan Jelić”. Nagradu nazvanu po preminulom nekadašnjem predsjedniku Nogometnog / Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH) i FSRS dobio je Velimir Sombolac, bivši sjajni igrač banjalučkog Borca.Na entitetskom nivou RS proglašeni su i najbolji aktuelni igrač – Zoran Mitić (Radnik Bijeljina). Za najboljeg trener izabran je Borče Sredojević (fudbalska reprezentacija BiH), najveći fudbalski talent je Fedor Predragović (Borac Banja Luka), dok je najuspješniji sportski ranik 2013. godine u manjem bh. entitetu Zlatko Spasojević iz Doboja. Najbolji sudija iz RS u minuloj godini je Dalibor Drašković iz Istočnog Sarajeva.Svečanosti u Banjoj Luci prisustvovali su brojni gosti iz “fudbalskog života” Bosne i Hercegovine i susjedne Srbije. (Kliker.info-AA)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku