hamburger-icon

Kliker.info

Sadik Ahmetović nakon žutog kartona : Sudija ne zna pravila igre, bojim se da u narednom ciklusu nećemo proći ni pretkvalifikacije sa ovim “društvom“

Sadik Ahmetović nakon žutog kartona : Sudija ne zna pravila igre, bojim se da u narednom ciklusu nećemo proći ni pretkvalifikacije sa ovim “društvom“

25 Aprila
08:25 2017

Sadik Ahmetović, zastupnik SDA u Parlamentu BIH, komentirao je javni ukor koji mu je izreklo Presjedništvo SDA, ili “žuti karton“ kako je rekao predsjednik SDA Bakir Izetbegović.

“Oko žutih je jako zanimljivo, a pravila igre sudija ne zna. Kad sjedneš na klupu Reala, a dovedeš u ekipu Vrbanjušu teško je igrati u Ligi šampiona. Bojim se da u narednom ciklusu nećemo proći ni pretkvalifikacije sa ovim “društvom“, rekao je Ahmetović.

Komentirao je i najavu da će se inicirati smjena Hamdije Fejzića sa pozicije potpredsjednika Glavnog odobora SDA.

“Bakir je ponizio svog zamjenika koji je napadnut fizički. Nikada niko nije ponizio nikog u SDA ovoliko koliko je Bakir ponizio Adila (op.a. Osmanović), bilo bi zanimljivo izvaditi iz arhiva sve stavove Izetbegovića u vremenu dok se borio da preuzme stranku. Koliko je kritika i negativnih stavova izreko na politiku Sulejmana Tihića a nikada nije kažnjen. To je tada bila demokratska stranka, tadašnje rukovodstvo ga je vratilo u Predsjedništvo i ostavilo mu najveću pobjedu SDA. Sami procijenite gdje je i šta ostalo od demokratske SDA i posljednje velike pobjede SDA“, rekao je Ahmetović.

(Kliker.info-Vijesti)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku