hamburger-icon

Kliker.info

S magarca na konja : Emir Kusturica pao s konja na snimanju filma

S magarca na konja : Emir Kusturica pao s konja na snimanju filma

27 Juna
07:57 2015

kustanakonju2Nakon što je prošle godine pao s magarca tokom snimanja filma “Na mliječnom putu”, reditelj Emir Kusturica je prije dva dana, snimajući isti film, pao s konja!

Incident se dogodio na filmskom setu na Morinama kod Nevesinja. Kusturici su odmah u pomoć pritekli glumci, a navodno se najviše uplašila italijanska diva Monica Bellucci, no reditelj je srećom prošao bez težih ozljeda.

“Sve se brzo odigralo. Emir je u brdu jahao konja, koji je u jednom trenutku podivljao i režisera bacio na zemlju. Monika se istraumirala i insistirala je da se Kusturica odmah prebaci u bolnicu. Pošto nije doživio težu povredu, on ju je smirio i rekao da nema potrebe za tim jer se samo malo ugruvao. Saradnici su pomahnitalog konja jedva ukrotili na slijedećem brdu. Odmah su pozvali vlasnika i životinja je zamijenjena”, ispričao je novinarima sudionik ovog nemilog događaja.

Inače, Kusturica je snimanje filma “Na mliječnom putu” započeo prije gotovo tri godine, a tada je najavljivao da će film biti premijerno prikazan na Kanskom festivalu 2014. godine. Snimanje, međutim, još uvijek traje i neizvjesno je kada će film biti završen.

(Kliker.info-SB)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku