hamburger-icon

Kliker.info

Pregovori uspješno završeni : Dodik na saslušanje u Tužilaštvu BiH dolazi u blindiranom autu !

Pregovori uspješno završeni : Dodik na saslušanje u Tužilaštvu BiH dolazi u blindiranom autu !

12 Oktobra
21:42 2016

Dodooko8Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik pojaviće se do kraja sedmice u Tužilaštvu BiH kako bi dao izjavu u vezi organizovanja refrerenduma u Srpskoj, saznaje BN televizija iz izvora u Tužilaštvu BiH.

Naš izvor tvrdi da će Dodik u Tužilaštvo ući na sporedni ulaz u blindiranom vozilu, na čemu je, putem advokata koji su vodili pregovore, insistirao ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač zbog bezbjednsnih razloga, odnosno bojazni da bi Dodik, prema podacima MUP-a Republike Srpske, mogao biti izložen snajperskoj vatri.

Dodik bi, ukoliko se pojavi pred Tužilaštvom BiH, mogao biti saslušan i kao osumnjičeni u predmetu ,,Stanari”.

Izvor BN televizije tvrdi da je Tužilaštvo BiH pokrenulo istragu o tome kako je zemljište vrijedno desetine miliona maraka, poklonjeno Rudniku i Termo-elektrani Stanari, odnosno njenom vlasniku.

Sve je urađeno na osnovu procjene vještaka da se radi o zemljištu čija je vrijednost 0 maraka iako je u pitanju skoro 300 hektara zemljišta pod lignitom. Dodik je u ovom predmetu osumnjičen za zloupotrebu službenog položaja.

(Klker.info-BN TV)

Podijeli

Jedan komentar

  1. Vidoje
    Vidoje 13 Oktobra, 08:08

    Ne boj se Mile, nije niko budala da te ubije,pa ide u zatvor, nego ti ces u zatvor, ne spasava te ni tvoj Puto iz ESESERA. Blizi se rusenje tvoje vladavine.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku