hamburger-icon

Kliker.info

Predrag Kojović: Vučić se vratio na poziciju s koje je poručivao da jedan srpski vrijedi koliko sto muslimanskih života

Predrag Kojović: Vučić se vratio na poziciju s koje je poručivao da jedan srpski vrijedi koliko sto muslimanskih života

17 Januara
22:33 2019

Prilikom posjete predsjednika Ruske Federacije Beogradu, predsjednik Srbije mu se posebno zahvalio na vetu koji je Rusija uložila 2015. na Rezoluciju o genocidu u Srebrenici na Skupštini Ujedinjenih naroda.

Tim povodom reagirao je predsjednik Naše stranke Predrag Kojović :

– Aleksandar Vučić ovom je svojom zahvalom još jednom ponizio žrtve. Cilj Rezolucije je bio korak ka pomirenju, osuda genocida i ulaganje dodatnih napora da se zločini više ne ponove. Svako negiranje Rezolucije je afirmiranje onoga što ona osuđuje – genocida.

Aleksandar Vučić podsjećanjem na ruski veto podiže tenzije u regionu dodajući soli na ranu ljudima koji i poslije više od dvije decenije čekaju da ukopaju svoje najmilije stradale u genocidu. Takav neljudski gest za svaku je osudu. Srbija kontinuirano, birajući najtraumatičnije trenutke novije povijesti, gura prst u oko Bosni i Hercegovini. Nažalost, Aleksandar Vučić ovim potezom vratio se na poziciju neprijatelja BiH iz vremena kad je poručivao da jedan srpski vrijedi kao sto muslimanskih života”, kazao je predsjednik Naše stranke.

Podijeli

Jedan komentar

  1. FAJTER
    FAJTER 18 Januara, 10:50

    Morao si se ti javiti IDIOTE KORISNI.Prije par dana i tebe su u toj šugavoj i otužnoj političkoj čaršiji nazivali četnikom ati kao poslednji IDIOT prvi si se ispravio na zadnje noge da bi branio tu ČARŠIJU koja očekuje nešto a ni sama od slijepe mržnje nezna šta.GENOCIDA NIJE BILO a to što je NASER I OSTALI MISLIO DA MOŽE NEKAŽNJENO KLATI KAO I MNOGO PUTA DO SADA malo se zajebao.O TOME JE GOVORIO VUČIĆ ONOMAD.Znači kad bašibozuk krene u svoj DERNEK slijedi odmazda,samo netreba klati miran svijet nego bi trebalo povatati bagru kao štzo je KRUG 99 I KURTĆEHAIĆA,LAVIĆA SILAJDŽIĆA I IDRUGE IDIOTE KOJI KIPTE OD MRŽNJE I 25 GODINA SIKĆU I PROSIPAJU MRŽNJU OKOLO.Nemogu se pomiriti sa tim da je REPUBLIKA SRPSKA REALNOST KOJA JE UPRAVO NASTALA ZBOG KRATKOVIDOSTI I PREGLASAVANJA NA REFERENDUMU 91-e.Da ti tnoji”INTELEKTUALCI” imaju gram mozga shvatili bi to.Ti si kukavče samo njihova truba kao bajni MULTIETNIČAR a nisi svjestan da bi i tebe sa apetitom skratili za glavu prvom prilikom.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku