hamburger-icon

Kliker.info

Komšić odgovorio Dačiću : Svijet vas je nagradio za agresiju i genocid i opet vam je malo !

Komšić odgovorio Dačiću : Svijet vas je nagradio za agresiju i genocid i opet vam je malo !

11 Augusta
05:41 2018
Lider DF-a i kandidat ove stranke za člana Predsjedništva BiH iz reda hrvatskog naroda komentarisao je izjavu ministra vanjskih poslova Republike Srbije, Ivice Dačića, koji je kazao da je trebalo proglasiti nezavisnost Republike Srpske u trenutku kada je Kosovo to učinilo.

“Gospodin Dačić priča o onome što je trebalo da bude. I mi i gospodin Dačić vrlo dobro znamo da nije trebala postojati nikakva Republika Srpska, nego Velika Srbija. Kada formiranje Velike Srbije nije uspjelo, samo zbog toga što su građani Bosne i Hercegovine dajući živote za ovu državu, to spriječili, Dačićev politički otac bio je primoran potpisati to da ona bude jedan od entiteta u Bosni i Hercegovini i ništa više od toga. Eto šta je trebalo da bude gospodine Dačiću, niste tad uspjeli i nećete nikad.

Za zločinačke ciljeve vaše politike, Republika Srpska je bila daj šta daš, bolje Republika Srpska u ruci nego Velika Srbija na grani. Svijet vas je nagradio za agresiju i genocid i opet vam je malo. Niko nikad nije tako bio nagrađen za zlodjela koja je počinio kao vaša zločinačka politika. Ako ćemo pošteno, o tome šta je trebalo, trebalo vam je kao i Miloševiću, jer ste dio istog tima, suditi u Haagu”, stoji u reakciji Željka Komšića.

(Kliker.info-Vijesti)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku