hamburger-icon

Kliker.info

Opel premijerno predstavlja novu Astru sedan

Opel premijerno predstavlja novu Astru sedan

21 Oktobra
07:40 2006

Međuosovinski razmak od 270 cm, preuzet s karavanske inačice, dulji je od onog u hatchback Astri za 9 cm. Dodatni centimetri posebice će se osjetiti na prostoru za koljena putnika na stražnjoj klupi. Produžetak stražnjeg dijela izveden je skladno, a osim što je sjajno vizualno pogođen, skriva i izdašan prtljažni prostor od 500 l.  Duljinom od 462 cm Astra sedan od hatchbacka je duža 37 cm. Širina (175 cm) i visina (146 cm) ostale su nepromijenjene. U trovolumensku Astru ugrađivat će se dva benzinska i dva dizelska motora, raspona snage od 90 do 140 KS. Proizvodit će se u Gliwicama (Poljska), idealnoj lokaciji za opsluživanje tržišta zemalja središnje i istočne
Europe
, za koja je ovaj automobil primarno i razvijen. Prodaja Astre na tom je području u prvih devet mjeseci ove godine porasla za 20 posto, na ukupno 60.000 prodanih primjeraka. 
Sedan
izvedba Astre nastavak je tradicije započete modelima prethodne dvije generacije, koji su, također, dolazili u izvedbama s četvorim vratima i velikim odvojenim prtljažnikom. Prodaja počinje u jesen 2007. 

 

Fena-Kliker.info

 

Oznake
Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku