hamburger-icon

Kliker.info

Napadnut nožem : Bosanac ubijen u Malmeu, policija traga za počiniteljima

Napadnut nožem : Bosanac ubijen u Malmeu, policija traga za počiniteljima

16 Februara
21:25 2015

elvismalme11Tridesetogodišnji Elvis C., porijeklom iz Bosne i Hercegovine, ubijen je u petak navečer ispred prodavnice u Malmeu (Švedska).Prema riječima svjedoka Elvis C. je napadnut nožem nakon što je opomenuo nepoznate mladiće da prestanu sa pravljenjem nereda ispred prodavnice slatkiša na trgu Söderkulla.

“Teško mi je jer ne znam šta se zapravo desilo. Moj sin je bio divan čovjek sa zlatnim srcem, volio je djecu i učio ih je da igraju fudbal. Želim znati šta je bilo…”, rekla je Elvisova majka, a prenosi švedski portal Aftonbladet. Milenka Palac, vlasnica obližnje pizzerije rekla je da je Elvis bio dobar čovjek koji je druge često uvjeravao da ne odustaju i da se ne predaju lošim uticajima.

Počinitelji ubistva još uvijek nisu identificirani. Prema riječima svjedoka, Elvisa su napale najmanje dvije osobe koje su se nakon napada uputile u nepoznatom pravcu.

“Istražni organi još uvijek ne mogu odavati informacije, ali stupili smo u kontakt sa svjedocima i još uvijek tražimo sagovornike koji bi nam mogli otkriti više”, rekla je Linda Pleym, glasnogovornica policije u Malmeu.

(Kliker.info-Oslobođenje)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku