hamburger-icon

Kliker.info

Nakon Mostara Vučić u Trebinju: Najradije bih zaplakao od sreće

Nakon Mostara Vučić u Trebinju: Najradije bih zaplakao od sreće

10 Aprila
16:43 2018

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić posjetio je danas Trebinje, a nakon obilaska grada, obratio se javnosti kazavši da bi ”najradije zaplakao od sreće”. Kako javlja TV N1, obraćajući se prisutnima, poručio je da nije očekivao ovakav doček.

Meni su rekli da ću da se obratim, ja sam mislio da je to neki mali zatvoreni prostor, nisam ni sanjao da će više hiljada ljudi da nas sačeka u Trebinju, beskrajno vam hvala. To što bih da nisam predsednik Srbije u ovom trenutku najradije zaplakao od sreće, ali sam radostan kad vidim koliko poštujete i volite Srbiju, baš koliko mi volimo i poštujemo Republiku Srpsku”, rekao je Vučić.

Potom je govorio o pomoći Srbije u izgradnji ovog dijela Bosne i Hercegovine. Obećao je pomoć i u narednom periodu.

”Dogovorili smo danas, Mile je takav, Mile pametno ume da traži, ne sve odjednom. Jednom kad dođe u Beograd, jednom kad ja dođem u Trebinje, malo u Mostaru. Dogovorili smo za jedno malo mesto, Baljci, kažu da nemaju vodovod, 300.000 evra treba. Srbija je preuzela na sebe. Kada vam kažu da je Srbija nešto obećala, hoću da vi znate nešto, ne znam kako je bilo ranije, mi kad kažemo da je nešto obećano to je kod nas u roku od sedam dana ispunjeno. Nismo mi ni dalje bogati, imamo mnogo problema, ali je bolje nego što je bilo”, dodao je predsjednik Srbije.

Naglasio je da će se ”truditi da pomogne još više”.

Poštujući integritet Bosne i Hercegovine, nama niko ne može zabraniti da volimo RS, ali volimo koliko vi volite Srbiju. I borićemo se da pomognemo još više, kada je maloprije rekao Mile, izvinjavam se, predsjednik Dodik, mi ćemo da izgradimo Tjentište – Foča, da bi vam put bio lakši i kraći”, poručio je on i zaključio:

”Do dobrih rezultata se stiže teškim radom. Biće mnogo teškog posla pred vama, ali mi ćemo uvek biti uz svoj narod poštujući druge, ne dirajući druge, mi sve možemo zajedno, ali isto tako, mi hoćemo da ostanemo svoji na svome. Da ostanu i da žive na svojim ognjištima, i u Trebinju, i u Bileći, i u Gacku, i u Ljubinju, i u Nevesinju i svakom drugom srpskom mjestu u Hercegovini. Trebinje je mjesto odakle Srbi izviru, odakle se Srbi uče svojoj historiji i svojoj budućnosti. Jedno veliko hvala za ovaj veličanstveni doček. Mi mnogo volimo Republiku Srpsku, a vama hvala što volite Srbiju, hvala vam najljepše”, poručio je on.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku