hamburger-icon

Kliker.info

Muhamed Fazlagić : Bećiroviću se ukazala istorijska šansa da jednim potezom pokaže da je državnik !

Muhamed Fazlagić : Bećiroviću se ukazala istorijska šansa da jednim potezom pokaže da je državnik !

18 Septembra
07:22 2018

Nikome kao Denisu Bećiroviću istorija nije ukazala šansu da jednim potezom pokaže da je državnik i da tako postane najomiljeniji političar na prostoru Bosne i Hercegovine. Ne iskoristi li ukazanu priliku, postat će tragičar okolnosti i direktno odgovoran za gubitak suverena  (Predsjedništvo BiH  što bi moglo biti pogubno za državu i građane.

Ovako je na svom Facebook profilu Muhamed Fazlagić -Fazla prokomentarisao aktuelnu predizbornu temu vezanu za  (ne) mogućnost da dva kandidata ljevice uđu u Predsjedništvo BiH.

-Sve se urotilo da Čović pobijedi jer je to jedini način da Bosna nestane. Dodik-Čović podnesu ostavke i tu se završava priča o cjelovitosti zemlje. Ako pobijedi Komšić onda je 2:1 u Predsjedništvu i Dodikova ostavka ne blokira rad suverena zemlje, zaključuje i poručuje Fazlagić, koji je da podsjetimo kandidar Građanske stranke za Parlament FBiH. Inače je član Predsjedništva pomenute političke opcije, a prije kandidature za fedralni parlament , vratio se iz Amerike  gdje je posljednjih godina živio i radio.  Gostujući u programu jedne od lokalnih TV kuća je ustvrdio da je kupio kartu u jednom smjeru i prodao svoju kuću u SAD.

(Kliker.info)

Podijeli

Jedan komentar

  1. Bake
    Bake 18 Septembra, 14:45

    Znaš i ti da je Bećirević marginalac koji nem šaanse da pobjedi.

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku