hamburger-icon

Kliker.info

Morgan Freeman o marihuani : ‘Nije mi jasno zašto je ilegalna!

Morgan Freeman o marihuani : ‘Nije mi jasno zašto je ilegalna!

12 Maja
05:40 2015

morgan11Morgan Freeman ne razumije zašto je marihuana ilegalna. Tijekom nedavnog intervjua za Daily Beast glumac, kojeg smo imali priliku vidjeti u brojnim filmovima i čovjek čiji glas ćemo prepoznati u svakoj situaciji, je izrazio svoju podršku pokretu za legalizaciju ‘trave’, navodeći kako ‘trava’ ima ‘mnogo korisnih aspekata’, za razliku od alkohola.

– Često su mi govorili ‘kad počneš pušiti, zakačiš se. Moja me prva žena uvela u taj svijet prije mnogo godina. Kako je konzumiram? U svakom obliku! Jedem, pijem, pušim, šmrčem – izjavio je sa smiješkom Freeman.

– Imam fibromialgiju (kroničnu bol) u desnoj ruci i jedini način koji pruža malo opuštanja je marihuana. Pričaju o tome kako djeca s epileptičnim napadima konzumiraju ‘travu’ te mogu voditi normalne živote. Upravo to! Što se mene tiče, legalizirajte je svuda – nastavlja Freeman.

Popularni je glumac, koji se u filmu ‘Bruce Almighty’ našao i u ulozi boga, naveo primjer glazbenog festivala u Woodstocku kao dokaz da je konzumiranje ‘trave’ prihvatljivo.

– Pogledajte Woodstock 1969. Rekli su ‘nećemo ih gnjaviti ili im govoriti išta oko pušenja marihuane’ i nije bilo niti jednog problema i tučnjave. A pogledajte što se dogodilo ‘99!’ – zaključuje Freeman aludirajući na brojna uhićenja i nerede koji su se dogodilo na obljetničkom koncertu.

(Kliker.info-JL)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku