hamburger-icon

Kliker.info

Miroslav Ćiro Blažević : Ljubici sam dolazio samo kao pacijent

Miroslav Ćiro Blažević : Ljubici sam dolazio samo kao pacijent

10 Aprila
16:17 2009
foto Večernji list/Reuters

 

 Nogometni selektor Bosne i Hercegovine Miroslav Ćiro Blažević u Sarajevu je osvježio svoju trenersku vještinu, ali navodno i svoju ljubavničku mladost. Kako piše jedan sarajevski tjednik, Ćiro je u Sarajevu obnovio svoju ljubavnu vezu s neurologinjom Ljubicom Bubom Todorović, s kojom je bio u vezi prije dva desetljeća.

– Uvjeravam vas da ništa od toga što su napisali nije istina. Oduvijek sam vjeran i odan samo svojoj supruzi – rekao je Ćiro te  dodao:– Doktoricu Todorović poznajem, ali ne već dva desetljeća, već odnedavna jer sam imao vrtoglavice pa sam je posjetio kao i svaki drugi pacijent.Spomenuti tjednik tvrdi da je Ćiro s doktoricom Todorović ljubovao još dok je radio u Švicarskoj te da se navodna nova romansa rasplamsala uoči utakmice Ćirine reprezentacije s Belgijom.

Šuška se da postoje i svjedoci koji su Ćiru i sarajevsku, kako je tjednik naziva, femme fatale vidjeli u nekoliko navrata zajedno.No Ćiro tu, po njemu, veliku neistinu opravdava na ovaj način:– Sudbina svakog imalo poznatijeg čovjeka je da se o njemu ponekad pišu laži, a očito je sada došao i moj red za takvo što.  (Kliker.info-VL)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku