hamburger-icon

Kliker.info

Lukač odgovorio na optužbe : Nikšić laže, ne znam čega se toliko plaši

Lukač odgovorio na optužbe : Nikšić laže, ne znam čega se toliko plaši

19 Juna
15:18 2018

Direktor Federalne uprave policije Dragan Lukač u izjavi za Klix.ba odgovorio je na navode Nermina Nikšića, lidera SDP-a i federalnog zastupnika iznesene danas javno na sjednici Predstavničkog doma Parlamenta FBiH.

Nikšić je, čitajući svoje zastupničko pitanje, između ostalog upitao da li je Lukač formirao poseban istražni tim protiv zvaničnika SDP-a. Također, spočitao mu je i nezakonito prisluškivanje. „Javnost treba da zna da je sve ono što je gospodin Nikšić iznio za govornicom Parlamenta laž. On laže.

Nijedan njegov navod ne stoji niti ima ikakvog osnova. Poručio bih gospodinu Nikšiću da se malo sabere, da se ide liječiti ili tražiti pomoć. Ovo su paranoične izjave”, rekao je Nikšić. On je istaknuo da ne znam štaNikšića toliko plaši.

“Čega se on boji, pa tako izjavljuje i takve laži prosipa na javnom mjestu? Parlament je javno mjesto, najviši zakonodavni organ u kojem, ako ljudi iznose neke stvari, moraju biti odgovorni javnosti prema onome što kažu, a očito da on nije svjestan toga.

Ne znam zbog čega on to radi. Ako mu je cilj da će sutra neko smijeniti direktora FUP-a Dragan Lukača, pa će njemu biti lijepo kada Lukač ode, onda se grdno vara”, zaključio je direktor FUP-a.

(Kliker.info-Klix)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku