hamburger-icon

Kliker.info

Ljubić, Jurišić i Lijanovići preuzeli vlast i u Livanjskom kantonu

Ljubić, Jurišić i Lijanovići preuzeli vlast i u Livanjskom kantonu

28 Novembra
02:49 2006

Na današnjoj konstituirajućoj sjednici Skupštine Livanjskog kantona u Tomislavgradu za predsjednika Skupštine izabran je Drago Stanić iz HSP-a Đapić dr. Jurišić. Za zamjenike predsjednika izabrani su Drago Puzigaća iz SNSD-a Milorada Dodika i Jasenko Tufekčić iz SDABiH. Na današnjoj sjednici bilo je 25 zastupnika u novom sazivu, koliko ih i ima Skupština LK.
U dosadašnjem radu Skupštine usvojeno je izvješće o provedenim izborima za Skupštinu, uručena su uvjerenja Izbornog povjerenstva BiH o dodjeli mandata, novoizabrani zastupnici dali  su i potpisali prisegu, a izabrano je i Povjerenstvo za izbor i imenovanje. Za predsjednika kluba Hrvata u Skupštini LK izabran je Ivica Čeko iz HDZ-a 1990, za predsjednik kluba Srba Drago Puzigaća iz SNSD-a, a za predjednik kluba Bošnjaka Jasenko Tufekčić iz SDA. Današnjoj konstituirajućoj sjednici
Skupštine prisutni su bili predstavnici međunarodne zajednice, zatim predsjednik HDZ-a 1990 dr. Božo Ljubić, predsjednik HKDU-a BiH Ivan Musa, predsjednik NS Radom za boljitak Jerko Ivanković i predsjednik HSP-a Đapić –Jurišić dr. Zvonko Jurišić. (F)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku