hamburger-icon

Kliker.info

Kriza, družba i služba : Potpredsjednik Mike Pence angažirao privatnog advokata zbog optužbi za dogovor s Rusima

Kriza, družba i služba : Potpredsjednik Mike Pence angažirao privatnog advokata zbog optužbi za dogovor s Rusima

16 Juna
08:19 2017

Američki potpredsjednik Mike Pence angažirao je privatnog advokata  Richarda Cullena koji će mu pomoći u istrazi vezanoj uz optužbe kako se Rusija miješala u američke predsjedničke izbore i dogovarala se sa stožerom predsjednika Trumpa.

“Mogu potvrditi kako je potpredsjednik angažirao Richarda Cullena iz tvrtke McGuire Woods kako bi mu pomogao u odgovorima na pitanja posebnog istražnog odbora”, objavio je glasnogovornik Jarrod Agen. Cullen je advokat  s uredom u američkoj saveznoj državi Virginiji, a radio je kao državni odvjetnik za područje istočne Virginije.

U maju  je i predsjednik Trump angažirao njujorškog advokata  Marca Kasowitza kao svog privatnog advokata  vezanog uz ovu istragu. Posebni istražitelj Robert Mueller i nekoliko posebnih kongresnih odbora pokrenulo je istragu vezanu uz moguću povezanost između Trumpovog izbornog stožera i ruskih pokušaja da rezultate predsjedničkih izbora u SAD-u preokrenu u Trumpovu korist.

U srijedu je dnevni list Washington Post objavio kako Mueller istražuje moguću Trumpovu umiješanost u “ometanje pravde” u istrazi o vezama Rusije i njegova izbornog tima.

(Kliker.info-Hina)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku