hamburger-icon

Kliker.info

Komšić Mostarcima predstavio platformu SDP-a

Komšić Mostarcima predstavio platformu SDP-a

10 Septembra
01:02 2006

Komšić je dodao kako kao kandidat za člana Predsjedništva BiH ima malo drugačiji pogled od kandidata koji dolaze iz nacionalnih stranaka prije svega, zato što smatra da je dužnost člana Predsjedništva da vodi računa o cijeloj BiH i o svakom njenom kutku i o svakom njenom pedlju te da ispravlja sve nepravde koje može da ispravi, bez obzira bile to nepravde prema njegovom narodu, ili prema drugim narodima.


"Vaš je posao da brinete o cijeloj BiH i o svima, bez obzira kako se zovu, odakle dolaze, tko su i šta su", poručio je Komšić. Nositelj liste SDP-a za Skupštinu Hercegovačko-neretvanske županijeAner Žuljević istaknuo je kako najveći problem u HNŽ-u predstavlja to što niko nizašta ne odgovara.


"Sve se desi, pare se potroše od poljoprivrednika, plaćaju se javni servisi da se uspostavljaju privatne televizije i nakon toga apsolutno niko ne odgovara", kazao je Žuljević. On je dodao kako vladajuće stranke u HNŽ-a nemaju nikakvu strategiju za ovu županiju te da imaju jednu jedinu strategiju, a to je da ostanu na vlasti čitav život.


"Mi želimo pod hitno da se napravi strategija za ovaj kanton te da se prepoznaju resursi koji su bitni, a to su poljoprivreda i turizam. Moramo izabrati ono gdje smo najkonkurentniji i u tom segmentu zapošljavati ljude", kazao je Žuljević. On je istaknuo kako se nada da će građani prepoznati SDP kao stranku koja im nudi posao, sigurnost, pravdu i budućnost.

 

 

 

 

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku