hamburger-icon

Kliker.info

Jozo Barišić: Komarica trn u oku paklenom paktu Dodika i Čovića

Jozo Barišić: Komarica trn u oku paklenom paktu Dodika i Čovića

17 Marta
15:15 2018
Kandidat za potpredsjednika RS i zamjenik predsjednika Hrvatske stranke BiH Jozo Barišić osuđuje primitivne uvrede koje je na račun banjalučkoga biskupa dr.Franje Komarice ovih dana uputio predsjednik RS Milorad Dodik i upozorava kako je očigledno da se biskup Komarica pokušava zastrašiti i ušutkati jer je prkosni branik svoga katoličkoga stada, ali i ljudskih i demokratskih prava svih ugroženih naroda i građana u tom entitetu.

“Nedvojbeno je da je Biskup Komarica svojom žrtvom i nadljudskom borbom za povratak Hrvata postao trn u oku paklenom političkom paktu između  Milorada Dodika i  Dragana  Čovića, projektu  koji zatire hrvatsko  sjeme na njegovim stoljetnim  ognjištima koja sada pripadaju  entitetu  RS. Strahujem  da  neki krugovi u HDZ BiH ohrabruju Dodika, jer  kako  drugačije  protumačiti  tvrdnju predsjednika RS da se “hrvatska politička elita gnuša  Komaričinih izmišljotina i podvala“.

Da li  toj eliti  pripada potpredsjednik RS Josip Jerković iz  HDZ BIH, pouzdano ne znam, ali je simptomatično da uvijek zanijemi kada njegov kolega Dodik vrijeđa našega biskupa Franju Komaricu. Jedino dobro pamtim da je potpredsjednik  Jerković jednom nešto kontrirao Miloradu Dodiku pa je od svoga stranačkoga mentora ekspresno dobio učiteljski ukor”, navodi u poruci Jozo Barišić i zaključuje  da ako nema jasnoga stajališta i osude, šutnja jedino znači prešutnu potporu već kroničnim napadima  na banjalučkoga biskupa.

(Kliker.info-Vijesti)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku