hamburger-icon

Kliker.info

Jake mjere policijskog obezbjeđenja : U Kučić kuli kod Sapne klanjana dženaza Nerdinu Ibriću

Jake mjere policijskog obezbjeđenja : U Kučić kuli kod Sapne klanjana dženaza Nerdinu Ibriću

30 Aprila
20:38 2015

Kula2Ispred glavnog mekteba u Kučić kuli kod Sapne danas su rodbina i prijatelji klanjali dženazu Nerdinu Ibriću (24) koji je ubijen prilikom napada na stanicu javne bezbjednosti Zvornik kada je ubio policajca Dragana Đurića, a ranjenio Stevu Milovanovića i Željka Gajića.Zijad ef. Hasanović, imam u džematu Đulići, tom prilikom je kazao da su građani šokirani nakon onoga što se desilo prethodnih dana.

“Naša nagađanja o tome šta je bilo i šta bi bilo da se desilo ovako ili onako samo su nagađanja koja nam u ovom trenutku ne trebaju. Sa ovog mjesta molimo Allaha dž.š. da se ovo više ne ponovi. Šokirani smo i u nevjerici. Ne možemo vjerovati. Da se, bogdo, ovo nije desilo. Također, želimo da se zahvalimo onima koji su brzo reagovali da se situacija smiri i da ne dođe do većeg zla. Želimo mir i dobre međuljudske odnose. Proteklih dana mogli smo čuti riječi Nerdinovih poznanika i prijatelja da je bio fin i čestit momak, ali u zadnje vrijeme su primijetili da se čudno ponaša. Šta se s njim desilo, to je između njega i Uzvišenog Allaha”, rekao je ef. Hasanović.

Među prisutnima se nalazila i majka ubijenoga, Alima, koju su drugi pridržavali dok je jecala i plakala. Dženazi je prisustvovali oko 150 ljudi, uglavnom komšija, poznanika i prijatelja Nerdina Ibrića. Na svim prilazima u naselju bile su jake mjere policijskog obezbjeđenja.

(Kliker.info-AA)

Podijeli

Jedan komentar

  1. Adnan Koljindar
    Adnan Koljindar 01 Maja, 04:34

    Nek mu je laka okupirana bosanska zemlja!

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku