hamburger-icon

Kliker.info

Ivanić o referendumu u Srebrenici : “Prosto je nevjerovatno da jedan poslanik iz Parlamenta BiH može takvu glupost da kaže” (Video)

Ivanić o referendumu u Srebrenici : “Prosto je nevjerovatno da jedan poslanik iz Parlamenta BiH može takvu glupost da kaže” (Video)

14 Augusta
20:01 2016

ivanicZahtjev za referendum o izdvajanju Srebrenice iz Srpske najveća je moguća glupost koju je neko mogao reći, poručio je srpski član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić.“Prosto je nevjerovatno da jedan poslanik iz Parlamenta BiH može takvu glupost da kaže”, naglasio je Ivanić danas novinarima u Trebinju.

Ivanić kaže da referendumsko pitanje “da li ste za to da 9. januar bude Dan Republike Srpske “ ne ugrožava Dejtonski sporazum, ne ugrožava unutrašnje uređenje u BiH, ne ugrožava teritorijalnu preraspodjelu Bosne i Hercegovine i vještački se od tog pitanja pravi problem.

“Za razliku od tog pitanje ‘da li ste da se Srebrenica izdvoji iz Republike Srpske’ najdirektnii je udar na Dejton, jer mijenja teritorijalnu preraspodjelu BiH, a tim prije što nema veze sa Ustavom i nadležnošću”, jasno je naveo Ivanić.

On je još dodao da je cijela ta priča oko navodnog izdvajanja Srebrenice iz Srpske politički šou.

“U pitanju je politički šou, koji je jedna struktura zamislila da uradi računajući da će da dobije poene. A kad imate šou, često imate i loš završetak da šou ne bude dobar”, kaže Ivanić i naglašava: “Mislim da će krajnji rezultat ove političke predstave biti negativan po same autore.”

(Kliker.info-BN TV)

 

Podijeli

Jedan komentar

  1. Taimi
    Taimi 22 Februara, 09:07

    No Nation under GOD shall PROSPER! I know there will be many VUTUROUS ATHEITS that will be responding to my com3;nt&#82m0e. But the one thing about all you athiest is that YOU believe that YOU yourself is a GOD. Becuase if you didn’t there would be NO FOOLISH EGO or SELF WORTH….DO I HEAR ALL THE VUTUROUS ATHEISTS SAY SOMETHING DO DEFEND THEMSELVES???? YEA …I THOUGHT SO. IF MUSLIMS COULD KILL INNOCENT PPLE/ AMERICANS IN THE NAME OF MOHAMMED having SEX on FILM….why can’T I CONDEMN ATHEISM! ATHEISTS ARE IGNORANT!

    Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku