hamburger-icon

Kliker.info

HT Mostar odgovara HDZ BiH: Kaznit ćemo neodgovorne!

HT Mostar odgovara HDZ BiH: Kaznit ćemo neodgovorne!

16 Septembra
00:25 2006

Na HDZ-ovoj web stranici danas je objavljena vijest u kojoj ta stranka prosvjeduje protiv, kako se navodi, zlouporabe Javnog poduzeća HT Mostar, odnosno zbog lijepljenja plakata na prometnici Mostar-Čitluk-Ljubuški,koje su obavljali djelatnici tog poduzeća po nalogu pomoćnika direktora HT-a Mostar. "U ime HT-a d.o.o. Mostar zahvaljujem se HDZ-u BiH na brzom reagiranju i obavijesti. Iznenađen sam takvim neodgovornim ponašanjem djelatnika HT-a Mostar i odgovorne osobe za takav čin. Ovim putem izvješćujem javnost da ćemo u HT-u odmah poduzeti odgovarajuće mjere, i ako se tvrdnje HDZ-a BiH pokažu točnim, poduzet ćemo disciplinske mjere i kazniti odgovorne osobe za taj čin", istaknuo je u priopćenju predsjednik Uprave HT-a Mostar Stipe Prlić.
Također, na web stranici HDZ-a BiH je navedeno kako se HT Mostar stavio u službu financiranja kampanje jedne stranke i kandidata Bože Ljubića za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH.
"HT Mostar je ugledna i ozbiljna tvrtka, koja se kao telekomunikacijski operater bavi zakonom propisanim poslovima, a nikako financiranjem, potpomaganjem ili favoriziranjem bilo kojega političara ili političke stranke", stoji u priopćenju HT-a Mostar.

(Fena)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku