hamburger-icon

Kliker.info

Hrvatska stranka: Čović izluđuje Hrvate izmjenama Izbornog zakona

Hrvatska stranka: Čović izluđuje Hrvate izmjenama Izbornog zakona

10 Februara
15:28 2018
Potpredsjednik Hrvatska stranke BiH Jozo Barišić pozvao je predsjednika HDZ BiH Dragana Čovića na prizemljenje i da prestane glumiti političku žrtvu i hrvatskoga mesiju po regiji, a naročito Zagrebu, i da se vrati u pregovaračku zbilju sa bošnjačkim vođama i relaksira napete odnose između Hrvata i Bošnjaka.

Barišić je  apelirao i na   Bakira   Izetbegovića  šefa SDA, da  se okani  inaćenja  i  da za pregovaračkim stolom kao ozbiljan  stranački čelnik i državnik ponudi  Hrvatima  kompromis umjesto  „babine“  milostinje i  da shvati da  se država  pravi i jača  poštivanjem i provedbom  odluka Ustavnoga suda  BIH  ,a ne preizbornom  ratnohuškačkom retorikom.

„Sve  svađe i sukobi se  prelamaju preko  leđa izmiješanih i  ojađenih  naroda,  a  poglavito  trpi povratnička  populacija. Izborni zakon je definitivno  nemoć i  jedno od brojnih neispunjenih  obećanja  samoproglašenoga  hrvatskoga  vođe Dragana Čovića   koji se   mentalno i  politički   začaurio   na  samo jedno usko  područje  u FBiH  dok je  Hrvate  u  RS    žive  iskrižao.

Kratkoročnoga je vijeka   politička manipulacija koju  samoljubivi   stožernik  širi po  regiji  i kojom  izluđuje  i  Hrvate u obje domovine  da    treba mjenjati izborni Zakon samo za  FBiH i   samo u cilju da  on  opet  bude izabran u  Predsjedništvo BiH , pa makar i srpskim  glasovima iz  Drvara, Grahova i Glamoča,   a da  hrvatske  predstavnike   u Banjoj luci  bira  njegov  pajdaš Milorad  Dodik.

Kako se Čović ponaša,  koliko  boravi u  Hrvatskoj i  kakvu morbidnu kampanju vodi,  ne bi me čudilo  da  taj narcisoidni politički umišljenik i  beogradska marioneta jednoga dana, kao  produžena  Vučićeva  ruka, ne isturi  kandidaturu za predsjednika  RH.

Dok smo živi borit ćemo se  za  povratak  na svoju  zemlju, a  Dragana Čovića i njegove  klimoglavce u HDZ  BiH  ćemo na koncu politički sahraniti.

Hrvatska  stranka BiH poziva  sve   progresivne  političke snage  u  RS i u cijeloj  BiH   na  kompromis  i poštivanje ljudskih prava i hrabro ispunjavanje europskih standarda  kako bi  ova  opljačkana zemlja  ušla u  EU i prije  2025.  godine.

Uređena europska, pravna, država je hrvatski  nacionalni interes i cilj. To nas na koncu oslobađa od političkoga terora Dragana Čovića i svih kriminalaca i retardiranih radikala u ovoj državi, „stoji u priopćenju Joze Barišića, potpredsjednika HS BiH .

(Kliker.info-Vijesti)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku