hamburger-icon

Kliker.info

George Soros preporučuje Evropskoj uniji : Primite milion muslimana svake godine !

George Soros preporučuje Evropskoj uniji : Primite milion muslimana svake godine !

30 Septembra
05:57 2015

Soros1George Soros je za Project Syndicate napisao da je EU u obvezi primiti milion muslimanskih imigranata godišnje i na svakog potrošiti po 16.800 dolara godišnje, što ukupno iznosi 17 milijardi dolara .Novac bi osigurale europske države i SAD u obliku dugoročnih obveznica.

“Europskoj uniji je potreban detaljan plan za odgovor na krizu, plan koji ponovo utvrđuje efektivnu vladavinu nad dotokom azilanata tako da oni mogu živjeti u sigurnoj, uređenoj i sposobnoj Europi. Da bi plan bio detaljan, on se mora proširiti izvan granica Europe “, napisao je Soros.

Plan po prirodi mora biti globalistički, tvrdi Soros i moraju ga voditi Ujedinjeni narodi. “Na taj način će teret krize da se rasporedi na veći broj država, istovremeno uspostavljajući globalne standarde za rješavanje problema prisilne migracije”.

Štoviše, Soros navodi da muslimanski imigranti trebaju birati gdje će da se nasele. Mnogi trenutno putuju u Njemačku i zapadnu Europu gdje im je dostupna socijalna pomoć.

Demografski podaci pokazuju da ima skoro 60% mladih muškaraca 0,26% djece i 18% žena starijih od 18 godina.Ujedinjeni narodi navode da ulazak 8.000 izbjeglica dnevno na europski kontinent predstavlja samo “vrh ledenog brijega”.

“Taj broj neće opadati, niti će se zaustaviti”, rekao je Amin Avad, regionalni koordinator za izbjeglice UNHCR agenciju Ujedinjenih naroda u Ženevi.

Muslimanska migracija predstavlja “najveći demografski rast u EU kao cjelini još od sredine devedesetih godina”, navodi se u izvještaju Organizacije EU za ekonomsku suradnju i zemlje u razvoju.

(Kliker.info-Depo)

Podijeli

Jedan komentar

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku