hamburger-icon

Kliker.info

Europska pučka stranka pozvala HDZ BiH, negirao HDZ 1990.

Europska pučka stranka pozvala HDZ BiH, negirao HDZ 1990.

06 Septembra
20:26 2006

Na sastancima Političkoga odjela i Odbora za članstvo Europske pučke stranke koji će se održati 18. i 19. septembra 2006. godine u Bruxellesu sudjelovat će međunarodni tajnik HDZBiH Anton Rill i dopredsjednik HDZBiH Borjana Krišto.
– Svima onima koji svoju politiku temelje na laži i obmanjivanju javnosti ovaj i svi raniji pozivi te naša sudjelovanja u tijelima Europske pučke stranke jasan su znak kako je HDZBiH prepoznat kao jedina ozbiljna, demokratska, narodnjačka i relevantna politička snaga unutar hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini – navodi se u saopćenju HDZ BiH.
U povodu informacije koju je plasirao HDZBIH, konkurentska  HDZ 1990. saopćila je kako se radi o neutemeljenim tvrdnjama.
– U telefonskom razgovoru s g. Costasom Sasmatzoglouom, međunarodnim tajnikom Europske pučke stranke potvrđeno nam je da se HDZBIH  još uvijek nalazi pod političkim embargom kad je u pitanju status promatrača u EPP-u. Ova informacija može se provjeriti na izravnom linku na internetskoj stranici EPP-a – navodi se u priopćenju HDZ 1990.

(Kliker.info)

 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku