hamburger-icon

Kliker.info

Emotivna poruka i upozorenje Arnolda Schwarzeneggera : “Srijeda je bila Kristalna noć ovdje u Sjedinjenim Državama” (VIDEO)

Emotivna poruka i upozorenje Arnolda Schwarzeneggera : “Srijeda je bila Kristalna noć ovdje u Sjedinjenim Državama” (VIDEO)

11 Januara
03:45 2021

Američki glumac Arnold Schwarzenegger i bivše republikanski guverner Kalifornije u nedjelju je,  putem snimljene video poruke objavljene na društvenim mrežama , uputio poziv Amerikancima na jedinstvo,   nakon trauzmatičnih događaja protekle sedmice u Wasingtonu.

U emotivnoj sedmominutnoj poruci “Terminator” je za nasilje na Capitolu nedvosmisleno optužio aktuelnog predsjednika Trumpa koji je prema njegovim riječima  htio preokrenuti reultat poštenih izbora i izvesti državni udar zavodeći ljude lažima. 

“Srijeda je bila Kristalna noć ovdje u Sjedinjenim Državama, Razbijena su stakla Capitola”, istakao je Schwarzenegger  dodavši da dobro zna kuda mogu dovesti nedavni nemili događaji u Washingtonu jer je odrastao u postnacističkoj Austriji .

“I mog oca i naše komšije zavaravali su lažima i znam kuda takve laži vode”, kazao je proslavljeni glumac i bivši guverner,  naglasivši da  je odrastao  okružen uništenim ljudima koji su se opijali kako bi zaboravili svoju krivnju zbog sudjelovanja u najgorem režimu u istoriji.

Emotivno obraćanje Amerikancima Schwarzenegger je završio svojim uvjerenjem da će iz ovih problema Amerika na kraju izaći jača jer sada svi razumiju šta se može izgubiti i da će Donald Trump ostati upamćen kao najgori predsjednik Amerike.

(Kliker.info) 

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku