hamburger-icon

Kliker.info

Državni ministar Dragan Mektić tvrdi: U Banjoj Luci počinje rat narkokartela

Državni ministar Dragan Mektić tvrdi: U Banjoj Luci počinje rat narkokartela

26 Maja
07:40 2018

Ministar sigurnosti BiH Dragan Mektić gostujući na RTVBN rekao je, misleći na građane okupljene u pokretu “Pravda za Davida”, da neko ko poziva na pravdu ne može da bude nazvan rušiocem RS-a ili da radi protiv institucija RS”.

“Ako je i neko iz MUP-a umiješan u čitav taj događaj, a bojim se da toga ima jer vidimo da se pojavilo svakakvih informacija i indicija, svejedno, trebalo bi da se energično uđe u taj slučaj i da se sve rasvetli i kaže šta je istina o celom tom događaju. Ta istina može biti jako teška po Srpsku i njene institucije. Međutim, nekoga ko poziva na pravdu, ne možete da nazivate rušiocem Republike Srpske i da radi protiv institucija Republike Srpske”, jasan je Mektić.

“Vidjeli ste ovu eksploziju u Banja Luci, a koja se definitivno vezuje za obračun narko kartela u Banjaluci. I ovaj slučaj na određen način, vrlo lako može biti da su umiješani narko dileri. Ja sam mjesecima upozoravao da je Banja Luka preplavljena drogom. Na svakom koraku, u svakom lokalu nalazi se droga. Čak i u noćnim klubovima redari prodaju drogu, a noćne klubove obezbeđuje policija”, objašnjava Mektić.

(Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku