hamburger-icon

Kliker.info

Demokratska fronta promijenila kandidata: Milan Dunović umjesto Slobodana Šoje!

Demokratska fronta promijenila kandidata: Milan Dunović umjesto Slobodana Šoje!

02 Februara
19:34 2015

Dumovic12Tokom današnjih konsultacija Demokratske fronte sa Socijaldemokratskom partijom BiH dogovoreno je da kandidat kojem će ove dvije stranke dati potpise podrške za kandidaturu za potpredsjednika Federacije BiH iz reda srpskog naroda bude Milan Dunović – potvrđeno je u saopćenju Demokratske fronte.

Milan Dunović je diplomirani inžinjer saobraćaja i komunikacija, rođen u Sarajevu 1974. godine. Zaposlen je u preduzeću „BH Pošta“, na mjestu direktora službe za međunarodni poštanski promet.

Kao član Vijeća za ekonomska prava Političke akademije Demokratske fronte, radio je na izradi ekonomskog programa „Vizija 14-22“.Slobodan Šoja, čija je kandidatura bila ranije objavljena u javnosti, osoba je koju će Demokratska fronta kao nestranačku ličnost bezrezervno podržati kod kandidiranja za obavljanje važnih državnih funkcija koje stranci budu na raspolaganju.

– Nastavit ćemo djelovati u skladu s principom da važne položaje u našem društvu ne trebaju zauzimati isključivo članovi stranaka, već i izrazito referentne osobe koje nisu stranački opredijeljene – saopšteno ćeno je iz Demokratske fronte. (Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku