hamburger-icon

Kliker.info

Demokratska fronta poručuje : Pričaš o snovima Milorade, a kako možeš zaspati

Demokratska fronta poručuje : Pričaš o snovima Milorade, a kako možeš zaspati

18 Septembra
16:30 2017

Nakon najnovije egzibicije, koju je ovaj put izveo u Beogradu na manifestaciji „Dani Republike Srpske u Republici Srbiji“, Milorad Dodik ponovo, po ko zna koji put, „priziva i sanja“ dan kada će  Srbija i Republika Srpska biti jedna država.

Uslijedile su razne reakcije, pa je i na adresu Demokratske fronte od strane naših članova zatraženo da se tim povodom oglase.

“Smatramo da je svima jasno da je u pitanju još jedna Dodikova igra,kojoj je cilj vrlo praktičan –  ni jedan dan ne može proći, a da on svojim nebulozama ne bude „top vijest“ u svim medijima. Umjesto medijske i ine ignorancije – čini mu se medvjeđa usluga, koja ga kod birača i običnog puka svakodnevno promovira kao velikog vožda i jedinog pravog zastupnika narodnog interesa. Naravno da time u drugi plan padaju činjenice i događaji, a poslednja drama u Parlamentu RS-a to i potvrđuje – da mu se sve više izmiče tlo pod nogama i da mu se bliži kraj, koji će vjerovatno podsjećati na njegov početak.

Svi znamo ko ga je, kada i kako „instalirao“ za premijera Vlade RS. Scenario njegovog odlaska ovaj put mogao bi biti i gori. S toga dajemo podršku opozicionim snagama u RS da do kraja istraju na raskrinkavanju njegovog “lika i djela“! Ovdje ne možemo, a da ne spomenemo, vezano za poslednje događaje u Parlamentu RS-a, da su glasovi članova kalicije „Domovina“ prevagnuli da Miletov establišment dobije podršku „većine“ i održi sjednicu Parlamenta, a prije toga, koristeći policijske snage(rijetko ili nikada viđeno u parlamentarnoj praksi) fizički zabrani da toj sjednici prisustvuje i opozicija.

S druge strane, i poslednje njegovo obraćanje u Beogradu, ko zna po koji put predstavlja direktno podrivanje ustavnog poretka države  i kršenje Dejtonskog sporazuma. To je svima, i stranim i domaćim faktorima apsolutno jasno. Koja će to institucija pokrenuti bilo kakav postupak protiv njega zbog toga? Znajući da su svi prethodni pokušaji te vrste ili završavali u ladicama ili prebacivani na sudko tužiteljski entitetski nivo, šta i ovaj put očekivati?

Dakle, kako Dodik reče, „niko mu ne može zabraniti da sanja“. Tačno.

Jedino što nije jasno je slijedeće. Da bi čovjek sanjao, mora i zaspati. Poslije svega što je u proteklim godinama uradio a za šta još uvijek nije odgovarao – postavlja se jednostavno pitanje: Kako možeš zaspati, predsjedniče Republike Srpske? “, stoji u saopćenju DF-a.

(Kliker.info-Vijesti)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku