hamburger-icon

Kliker.info

Ćirina poruka Portugalcima : U Zenici ću vas nokautirati

Ćirina poruka Portugalcima : U Zenici ću vas nokautirati

12 Novembra
21:54 2009

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine jučer je u 17 sati napustila Novi Vinodolski i u 19 sati otputovala u Sarajevo. No, autobus koji ih je trebao voziti na aerodrom, sudario se u Bakru, pa su morali čekati novi.

Krije sastav                Domaćini su im priredili veličanstveni ispraćaj u kojemu su sudjelovala djeca s 50 plavih balona, što je posebno dojmilo Ćiru, igrače i članove stožera.
Ćiro je rekao da su pripreme dobro iskorištene.– Imali smo vrhunske uvjete i najbolji mogući ugođaj, pa sam vrlo zadovoljan. Odlazimo s uvjerenjem da smo napravili sve zamišljeno u najboljim uvjetima – istaknuo je Blažević.Jedanaestoricu koja će započeti utakmicu je već odredio, ali njihova imena i taktiku nije htio otkriti.– Razumljivo, o tome ne želim govoriti, ali ću vam reći da su svi zdravi, u formi i jako motivirani da postignu veliki rezultat.
Pobijede li, Ćiro je najavio ponovni dolazak u Novi Vinodolski, ali ovaj put zbog proslave.– U hotelu su nas držali kao malo vode na dlanu, a prijateljstvom smo bili okruženi na svakom koraku. Zahvalan sam na vrhunskom tretmanu, pa ću Novi odrediti za stalnu bazu reprezentacije.Da slično razmišljaju i svi igrači uvjerili smo se razgovarajući s njima. I Edin Džeko priznao je da su uvjeti nadmašili sva njegova očekivanja.

Ibru žele Turci i HSV                              – Pripreme smo odlično obavili i prije puta na utakmicu u Portugal puni smo samopouzdanja i nadamo se povoljnom rezultatu. Cilj nam je zabiti i ne izgubiti – precizirao je Ibričić, za kojega su se zainteresirali i HSV i Galatasaray.Inače, Ćiru su intervjuirali i portugalski novinari koje je impresionirao biserima:– U svlačionici sam pravi SS-ovac. Portugalu sam ostao dužan na EP-u 1996. kad sam izgubio s 0:3. Sad ću se osvetiti. Dobar bi bio i poraz od 0:1, 1:2 ili 1:3, a potom ću vas u Zenici nokautirati! Ćiru je jučer i razljutilo što su kladionice na njihovu pobjedu stavile visoki koeficijent 7,8.Portugalski izbornik Carlos Queiroz boji se utakmica s reprezentacijom BiH: – Čini se da je to naša utakmica života. Bit će teško protiv reprezentacije koju svi obožavamo gledati.  (Kliker.infp-Sportal)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku