hamburger-icon

Kliker.info

Čedomir Jovanović o Komšiću za Blic : “Želim pomoći čovjeku kojem je ljudskost važnija od nacije i koji hoće Bosnu građana, a ne plemena”

Čedomir Jovanović o Komšiću za Blic : “Želim pomoći čovjeku kojem je ljudskost važnija od nacije i koji hoće Bosnu građana, a ne plemena”

05 Maja
18:12 2019

Čedomir Jovanović, srbijanski političar i odnedavni savjetnik člana Predsjedništva BiH Željka Komšića, u intervjuu za Blic govorio je o aktuelnim temama u Srbiji, ali i o saradnji sa Komšićem.

Ne sumnja u dobru namjeru njemačkih i francuskih lidera oko rješavanja Kosova, ali sumnja u sposobnost svih na ovim prostorima da prilike iskoristimo. Ocjenjuje da su aktuelni protesti opozicije samo imitacija i falsifikat i po prvi put za neki list nagovještava da razmišlja da se povuče sa mjesta šefa LDP i iz politike, i da umjesto nosioca izborne liste bude – korisnik porodiljskog.

Vjerujem da je, kada je reč o Kosovu, Vučić najusamljeniji čovjek na svijetu. I vjerujem da smo mi za to krivi, jer su nam važnije naše glupe razmirice od potrage za rješenjem, kazao je lider LDP Čedomir Jovanović.

Savjetnik ste člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića. Šta ste mu prvo savjetovali, glasilo je pitanje, a Jovanović je na to odgovorio:

– Ne precjenjujem ni svoj uticaj ni svoje savjete. Ušao sam u to da bih pomogao čoveku kojem je važnija ljudskost od nacije i koji hoće Bosnu građana, a ne plemena. Ako uspijem da mu pomognem da bar dio tog sna ostvari, bar ću malo mirnije da spavam.

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku