hamburger-icon

Kliker.info

Božo Vrećo: Nisam ni žena ni muškarac nego čista sloboda (Video)

Božo Vrećo: Nisam ni žena ni muškarac nego čista sloboda (Video)

21 Juna
19:16 2015
28.01.2015., Zagreb - Nastup sevdalinske senzacije iz BiH, grupe Halka, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.  Photo: Borna Filic/PIXSELL

28.01.2015., Zagreb – Nastup sevdalinske senzacije iz BiH, grupe Halka, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.
Photo: Borna Filic/PIXSELL

– Oduvijek sam bio drukčiji i bilo mi je teško odrastati u sredini koja ne prihvaća ljude kao takve. Bio sam usamljen u djetinjstvu, ali ipak sretan jer sam imao bezuvjetnu ljubav majke i sestara, kaže Božo Vrećo (31), frontmen benda Halka.Virtuoz sevdaha iz Foče u BiH na nagađanja o seksualnoj orijentaciji diplomatski kaže kako nije ni muškarac ni žena nego čista sloboda.

Muzičar je ostao bez oca kad mu je bilo pet godina, a majka, koja ga je odgojila u maniri gospodina i bez predrasuda, najveća mu je inspiracija i muza. Božo ne žali što nema nikakvo glazbeno obrazovanje, a samoukost ne vidi kao manu nego prednost.

– Nisam se izgubio na deset različitih strana. Zadržao sam vlastitu interpretaciju, slobodu i nekontroliranu emociju, koja mi je najveći dar – kaže Vrećo.

Vrećo je odrastao uz blues, soul, jazz i gospel, u srijedu će na zagrebačkom Jarunu s Halkom nastupiti na jubilarnom desetom InMusic festivalu. Za obožavatelje je pripremio novu pjesmu, a one koji se prvi put susreću sa sevdahom zatrpat će, kaže, ljubavlju i divnom glazbom.

(Kiker.info-24sata.hr)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku