hamburger-icon

Kliker.info

Bezgrješni Putin : Ja ne griješim, Bog me je stvorio da vodim savršen život

Bezgrješni Putin : Ja ne griješim, Bog me je stvorio da vodim savršen život

10 Juna
23:36 2015

Putinoil21U jednom od rijetkih intervjua, ruski predsjednik Vladimir Putin izjavio je pred polazak u Italiju da on nikada ne griješi jer je Bog “stvorio njegov život tako da nema za čim da žali”.Ruski predsjednik danas se sastao sa irtalijanskim premijerom Matteom Renziem i posjetio Svjetsku izložbu u Milanu gdje je razgovarao o labavljanju ekonomskih sankcija koje je Zapad nametnuo Rusiji zbog krize u Ukrajini i aneksije Krima.

Renzi se proteklih dana nalazio među liderima G7 grupe koja je u Bavarskoj dogovrila da pooštri sankcije ukoliko se nastavi nasilje u Donbasu.

Međutim, predsjednik Putin vrlo je samouvjren. On je u razgovoru sa novinarom Lusijanom Fontanom rekao da je u “interesu italjianskog naroda da održava prijateljske odnose sa Rusijom”.

On je odbio sve kritike upućene Rusiji zbog ukrajinske krize i napomenuo da pogoršavanje odnosa sa Zapadom nije bio ruski izbor.

– Nismo mi ti koji su uveli sankcije na trgovini i ekonomske aktivnosti. Štaviše, mi smo meta i samo smo odgovorili na napad na zaštitnički način – rekao je Putin.

Gospodinu Putinu postavljeno je i pitanje u vezi sa ubistvom disidenta Borisa Nemcova, odnosno oko izazova sa kojima se sureće opozicija u Rusiji, budući da je novinar primjetio kako se opozicionarima ne daje dovoljno prostora u medijima.

– Mislim da bi bili više intervjuisani kada bi imali nešto zanimljivo da kažu – odgovorio je predsjednik. Na kraju, Fontana je ruskog lidera pitao da li misli da je u životu načinio neke pogrešne korake, te da li žali za nečim. Putin je navodno kratko zastao i zamislio se, a onda vrlo smireno odgovorio: “Biću potpuno iskren sa vama. Ne mogu da se sjetim ničeg takvog. Biće da je Bog usmjerio moj život tako da nikad nemam ni za čim da žalim.”

(Kliker.info-agencije)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku