hamburger-icon

Kliker.info

Aleksandar Trifunović: Vlast koja je društvo dovela u klečeći položaj je naša najveća katastrofa

Aleksandar Trifunović: Vlast koja je društvo dovela u klečeći položaj je naša najveća katastrofa

04 Juna
16:26 2018

Unazad nekoliko dana, predobro plaćeni branioci ovog režima me spominju češće nego ranije. Buku i mene. Portal Buka je tri dana bio pod hakerskim napadom. U sinhronizovanim tekstovima, koje onda po nekom pravilu prenosi i RTRS, na kom se nisam ukazao više od 5 godina, moje ime se između ostalih dovodi u vezu sa “obojenom revolucijom”, organizovanim planom o rušenju ove vlasti.

Isti mudraci pišu da je Zapad ubio Davida Dragičevića da bi skinuo Milorada Dodika. Zamislite stanje uma onog koji je ovakvu odvratnost mogao smisliti, optužujući ožalošćenog oca da je dio tog plana. To se ne može ni zamisliti. I taj ološ koji to piše je dobio nekoliko miliona maraka našeg novca kao neki ekspert, dok sirotinja skuplja po marku za oboljelu djecu.

Naravno da nisam dio nikakvog plana, ni ja, ni medij koji uređujem skoro 20 godina. Niti bih bio dio takvog plana. Istovremeno, kad saberu sve te spomenute javne donacije date od međunarodnih organizacija nekolicini ovdašnjih medija što ovu vlast s razlogom kritikuju, ne mogu dobaciti ni do 10% koliko je ova vlast dala medijima koji je hvale i ohrabruju. Samo 2010. godine 14 miliona maraka dato je poslušnim medijima.

Nisam, dakle, dio nikakvog plana, ali svim bićem želim da pošast od ove vlasti, ovi otmičari i juče i danas i sutra preostalih na ovom parčetu zemlje ode. Ovih dana je zatvorena Fabrika duvana Banja Luka, koja je preživjela rat, a nije preživjela ovu vlast. Birač, TE Gacko su vrijedili više milijardi maraka prije ove vlasti, sad ne vrijede ništa. Bilo nas je 100 000 više prije ove vlasti. Bili smo milijarde dolara manje dužni prije nego nas je ova nesposobna vlast dovala u klečeći položaj prema kreditima MMF-a. Dovela bi nas ova vlast u takav položaj i prema ruskim kreditima, ali nikako da stignu taj veliki i mali kredit.

Univerzitet je pretvoren u partijski plijen iz kog najglasniji psi laju po neistomišljenicima. Do juče lokalni šibicari, sada su zahvaljujući ovoj vlasti multimilioneri sa bogatstvom koje nisu mogli sanjati. Ovo društvo je zbog takvih bogataša za desetostruko više miliona nepovratno siromašnije. Groblja propalih fabrika posjećuju tek duhovi bivših radnika. Dakle, nemam nikakvih dilema, ova vlast treba da ode zato što je veća katastrofa od najvećih katastrofa koja su nas ikad zadesile.

I na koncu, činjenica je da je najveća “obojena revolucija” u RS operacija dovođenja SNSD i Milorada Dodika na vlast. Postoje podaci ko je koliko američkih para dao za to, koji mediji su za te svrhe dobili milionske iznose, koje vrste treninga su NDI i IRI radili sa SNSD.

Odjebite više.

(Kliker.info-Buka)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku