hamburger-icon

Kliker.info

Monstrum priznao zločin : Ubio sam Antoniju Brkić i bacio je u Krku

Monstrum priznao zločin : Ubio sam Antoniju Brkić i bacio je u Krku

26 Juna
20:20 2011

Uhapšeni  vozač kamiona Dragan Paravinja na ispitivanju je priznao ubojstvo 17-godišnje Antonije Bilić. Informaciju su na konferenciji za štampu  u 22 sata u Banja Luci potvrdili i nadležni iz MUP-a RS i MUP-a Hrvatske, ali nisu htjeli otkriti detalje priznanja.

 
Krio se četiri dana
Dragan Paravinja je u nedjelju navečer prilikom ispitivanja priznao ubojstvo 17-godišnje Antonije Bilić iz Drniša, koja je posljednji put viđena 7. juna kako ulazi u njegov kamion. Paravinja je policiji priznao da je Antoniju zadavio, a tijelo je navodno bacio u rijeku Krku. Potvrdili su to na izvandrednoj 
 konferenciji  za štampu u 22 sata ravnatelj policije RS Gojko Vasić i zamjenik ravnatelja hrvatske policije Milijan Brkić. Naglasili su da više detalja o samoj lokaciji koja je predmet dalje istrage ne mogu govoriti do ponedjeljka, a ne mogu dati ni više datalja o načinu na koji je ubijena Antonija Bilić. Vasić i Brkić nisu komentirali ni informaciju objavljenu u pojedinim bh medijima da je Antonija silovana, prenosi Dnevni avaz.

, Paravinja je uhićen u nedjelju nakon četiri dana skrivanja, u 11.55 sati u selu Donji Srđevci, na obroncima planine Motajice. Ravnatelj policije RS Gojko Vasić i zamjenik ravnatelja policije RH Milijan Brkić održali su tiskovnu konferenciju u 18 sati gdje su kazali da 43-godišnji Paravinja "surađuje i govori", a tada su još izražavali nadu da će nesretnu djevojku pronaći živu. Vasić je tada rekao i da će Paravinja nakon kriminalističke obrade biti predan u nadležnost Osnovnom sudu u Sokocu radi provođenja istrage o pokušaju silovanje jedne djevojke u Istočnom Sarajevu 2005. godine. Potom će biti predan Sudu BiH radi određivanja ekstradikcijskog pritvora. Zamjenik ravnatelja policije RH Milijan Brkić nije želio kazati hoće li Paravinja biti izručen Hrvatskoj, rekavši da je to u nadležnosti ministarstava pravosuđa BiH, Hrvatske i Srbije.

 Plakao prilikom uhićenja?

Nezavisne novine prenijele su navode agencije Srna da je tijekom kriminalističke obrade Paravinja priznao da je Antonija Bilić bila živa dok je bila u njegovom kamionu, ali je negirao umiješanost u njen nestanak. Paravinja je odveden i na poligrafsko testiranje kako bi se utvrdila istinitost njegovih navoda. Portal Sarajevo-x.com pak piše da se Paravinja tijekom uhićenja rasplakao i počeo ponavljati: "Sve mi je montirano u Srbiji". (Kliker.info-Danas)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku