hamburger-icon

Kliker.info

Nives Celzijus: Još jedan pokušaj silovanja!

Nives Celzijus: Još jedan pokušaj silovanja!

26 Juna
15:23 2008

U svojoj biografiji, koja uskoro izlazi na tržište, Nives Celzijus opisuje još jedan pokušaj silovanja od kojega je spasila manekenka Maja, za koju je kasnije saznala da je prostitutka. 24sata.hr ekskluzivno donosi nove izvatke iz biografije Nives Celzijus, koja će se od 15. jula prodavati uz taj list.

Među njima se našao i pokušaj silovanja Crnogorca Sretena na Mallorci, od kojega je Nives spasila slovenska manekenka Maja, za koju je kasnije saznala da se prostituira kako bi majci plaćala lijekove protiv raka.

Nives tvrdi i da je Dubravko Ivaniš Ripper, s kojim je bila u vezi, volio ponižavati te da joj je znao reći: "Sve vas četnike treba zaklati, ti prljava droljo. Napit ću se tvoje kurvinske krvi, čuješ li me?"

Kao najgori period života izdvaja vrijeme Domovinskog rata kada su joj na putu do škole dobacivali da je "četnikuša i srpska drolja".

Svojom biografijom Nives je još prošle godine uzburkala javnost nakon što je medijima otkrila dio u kojem opisuje kako je silovao tada poznati dinamovac kojega naziva Šime, da bi kasnije izjavila kako se to zapravo nije dogodilo njoj nego njenoj bliskoj prijateljici

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku