hamburger-icon

Kliker.info

Žrtve krijumčarenja ilegalnih imigranata u SAD : Osmero mrtvih i dvadeset osoba u kritičnom stanju u jednoj hladnjači u Teksasu

Žrtve krijumčarenja ilegalnih imigranata u SAD : Osmero mrtvih i dvadeset osoba u kritičnom stanju u jednoj hladnjači u Teksasu

24 Jula
06:55 2017

Policija u Teksasu je saopštila da je u jednoj hladnjači na parkingu robne kuće “Volmart” u San Antoniju pronašla osam mrtvih osoba, koje su, kako se vjeruje, žrtve krijumčarenja ilegalnih imigranata u Sjedinjene Države.

Najmanje 28 preživjelih , među kojima je bilo i dvoje djece školskog uzrasta izvučeno je iz hladnjače, u kojoj nije radilo hlađenje, i smješteni u bolnicu. Dvadesetoro njih je u kritičnom stanju.

Oni su otkriveni pošto je jedna osoba iz hladnjače tražila od zaposlenog u Volmartu da mu donese vodu, što je kod njega pobudilo sumnju i on je to prijavio policiji.

Šef vatrogasne službe u San Antoniju Charles Hood izjavio je da preživjeli vjervatno ne bi izdržali još jednu noć u hladnjači, pošto su temperature u tom gradu ovih dana blizu 40 stepeni Celzijusa.

Hood je takođe rekao da je vozač hladnjače uhapšen, ali policija nije otkrila njegov identitet, niti nacionalnost žrtava.San Antonio se nalazi samo nekoliko sati vožnje od meksičke države Nuevo Leon.

(Kkiker.info-VoA)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku