hamburger-icon

Kliker.info

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a Hrvatske : BiH treba ugurati u EU po posebnom programu !

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a Hrvatske : BiH treba ugurati u EU po posebnom programu !

23 Aprila
21:58 2016

Zagreb 11.12.2008./novi list plus/foto Nenad Rebersak-Zoran Milanovic-tekst Tihana Tomicic

“BiH takvu kakva jeste treba doslovno za ruke uhvatiti i gurati u EU po nekom posebnom programu”, rekao je danas predsjednik SDP Hrvatske Zoran Milanović koji je uvjeren kako će situacija u  BiH  biti još gora te kako direktor CIA-e nije slučajno dolazio.

“To što se događa, događa se pred očima ljudi u EU i svijetu koji ne žele ili nisu u stanju donijeti odluku. BiH treba spasiti tako da je se na bilo koji način priključi ili uključi u EU. Svako drugo ponašanje ili bježanje od rješenja je opasno i to se sad vidi”, kazao je.

Podsjetio je kako Srbija koja je, kaže, odgovorna za ratove i za stradanja pregovara o članstvu. “To je u redu, tamo su Rumunija i Bugarska, već su u EU, u redu je da i Srbija bude, kriteriji su poznati, ali BiH, vidi se da nitko s tom nesretnom, da me krivo ne shvatite, zapostavljenom i izmaltretiranom zemljom nema nikakve planove. Ako preuzimaš odgovornost, onda odgovornost mora biti potpuna. Ovo je neodgovorno ponašanje”, ocijenio je Milanović.

Dodao je kako je BiH nužno ponuditi “neki oblik ozbiljnog približavanja, ne ovog zavlačenja kroz kvaziaranžmane, i to odmah”.

(Kliker.nfo-N1)

 

Podijeli

Jedan komentar

 1. Tripolski Janos 33 *
  Tripolski Janos 33 * 25 Aprila, 16:56

  Zoran milanovic kao pulen obavještajne agencije OPERA kojem se pripremaju govori kao druga strana iste fašističke kovanice (kao i stipe mesic) više treba biti zabrinut što je CIA došla da im pozdravi mamu azbog toga sšto su ih levatili. Naime hrvati nisu poslovali sa legalnom USA državom već sa privatnim interesnim lobijem koji je iskorištavao državne strukture za osobni profit-u tijeku je lov na te idiote- postoje uvjeravanja slobodno zidarskih loža da raščiste.
  Cijela ova situacija se slabo prati zbog vrlo lošeg intelektualnog kapaciteta a i zbog interesa zaostale BiH UDBE koja je dokazano koristila ljude kao živi zid da bi oni opstali bez obzira što su glupi ko kita cvijeća-dobar ishod je na vidiku i hajde mo se ukrcati u taj vlak.
  Suvereni Veliki Generalni Inspektor
  Tripolski Janos 33 *
  Veliki Orient Hrvatske i Bosne i Hercegovine

  Odgovori

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku