hamburger-icon

Kliker.info

Žestok odgovor Emira Suljagića : “Usporediti mene sa Vojislavom Šešeljom može samo karakter koji je odavno izgubio moralni kompas”

Žestok odgovor Emira Suljagića : “Usporediti mene sa Vojislavom Šešeljom može samo karakter koji je odavno izgubio moralni kompas”

25 Marta
14:27 2014

EmirS3Nakon što ga je predsjednik SPD-a Zlatko Lagumdžija u emisiji „Pošteno“ 24. marta na Federalnoj televiziji usporedio sa Vojislavom Šešeljom,koordinatro građanske koalicije Prvi mart Emir suljagić je žestoko odgovorio ,naglsivši u izjavi za javnos da reaguje u svoje ličbno ime.”U vrijeme kada su Šešeljevci, u maju 1992. godine, u Novoj Kasabi strijeljali moju porodicu, Zlatko Lagumdžija je još uvijek imao otvorena vrata i objavljivao u beogradskoj Politici. Usporediti mene sa Vojislavom Šešeljom može samo karakter koji je odavno izgubio moralni kompas, kao što je u Lagumdžijinom slučaju očigledno. Ne žalim ni za čim, ponajmanje što sam napustio SDP nakon što sam prozreo da je Lagumdžija slagao i mene i moje prijatelje koji su u SDP ušli da bi tražili i od naroda dobili mandat da mijenjaju ovu zemlju, a ne da sa njim kradu narodne pare. Žalim jedino što sam sve izgubio za zemlju u kojoj silnik kao što je on može na moj račun iznositi ovakve uvrede. Žalim zbog toga što su moj otac i drugi članovi moje familije dali svoje živote za njegovo pravo da mene ovako jadno vrijeđa.  Za ovu zemlju sam dao sve što sam imao da dam. Lagumdžija je za to vrijeme od anonimusa iz Računskog centra Saveza komunista BiH postao ugledni naučnik čija se imovina proteklih dvadeset godina razmnožavala jednoćelijskom diobom.Ukratko, dok su najbolji sinovi ove zemlje ginuli braneći je, duhovna fukara kakva je Zlatko Lagumdžija je preuzela bank i drži ga već skoro dvije decenije. Ali, neće još dugo, to je sasvim sigurno”, zaključuje na kraju Suljagić. (Kliker.info)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku