hamburger-icon

Kliker.info

Željko Komšić : Priča Emira Suljagića je priča običnog čovjeka koji nije rođen pod staklenim zvonom

Željko Komšić : Priča Emira Suljagića je priča običnog čovjeka koji nije rođen pod staklenim zvonom

02 Avgusta
12:31 2014

Komsoemir21U Vitezu je jučer otvorena kancelarija Demokratske fronte – Željko Komšić u organizaciji stranačkog Općinskog odbora.Svečanosti otvaranja su pored predsjednika općinskih odbora Srednjobosanskog kantona prisustvovali predsjednik stranke Željko Komšić i kandidat Demokratske fronte – Željko Komšić za člana Predsjedništva BiH Emir Suljagić.Suljagić je u svom obraćanju istakao da “dvanaestog oktobar ove godine nisu izbori već referendum između dvije različite vizije ove zemlje, one koju zagovaraju Zlatko Lagumdžija i dva Bakira na jednoj stranu i vizije koju zagovaraju Željko Komšić, Demokratska fronta i “ja na drugoj strani”, saopćeno je iz te stranke.

Članovima i simpatizerima DF poslana je jasna poruka da je zajednički cilj da Bosni i Hercegovini vratimo ono što nam je dala i nastaviti da se borimo za nju.

– Priča Emira Suljagića je priča običnog čovjeka koji nije rođen pod staklenim zvonom. Sva nepravda koja je zadesila ovaj narod u Bosni i Hercegovini, zadesila je i njega. Od lične žrtve, mrtvih članova najbliže porodice koji su platili glavom samo zato što su se zvali pogrešnim imenom. Emir Suljagić je primjer onakvih ljudi kakve tražimo, spremnih da se bore za svoju zemlju jer ova zemlja je najvažnija. I zato nas se trenutna vlast i plaši, jer znaju da ćemo raditi za ovu zemlju -kazao je Komšić.Demokratska fronta – Željko Komšić nova je politička snaga koja se zalaže za državu jednakih mogućnosti, te istih prava i odgovornosti svih građana, navodi se u saopćenju. (Kliker.info-Fena)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku