hamburger-icon

Kliker.info

Zdravko Krsmanović : Svaki Dodikov dan na vlasti je zlo i treba ga rušiti što prije !

Zdravko Krsmanović : Svaki Dodikov dan na vlasti je zlo i treba ga rušiti što prije !

15 Januara
16:13 2014

krsmanovic1Predsjednik Nove socijalističke partije  Zdravko Krsmanović je godinama jedan od najvećih kritičara Milorada Dodika. Njegov način  vladanja Republikom Srpskom naziva režimom i diktaturom  , što je, kako  kaže u razgovoru za Oslobođenje,demonstrirao i prilikom proslave Dana Republike Srpske.

“Istina je da je predsjednik Republike Srpske prevazišao sva očekivanja, jer njegov način vladanja u pravom smislu riječi mislim da se može nazvati režimom i diktaturom. Svaku poziciju i svaki praznik, bilo vjerski ili državni, on koristi samo za promociju svoje političke ideje, koja je u ovom momentu najveća kočnica reformskim procesima BiH i ključna stvar u zastoju svega pozitivnog što se do 2006. godine uradilo, a on je ključna osoba koja u ovom momentu nosi odgovornost i za loš standard građana i za zastoj BiH na evropskom putu. Tako je i ovu proslavu Dana RS-a pokušao da iskoristi za jačanje svoje pozicije u Beogradu, koja je izgubljena, ali koliko se vidi iz svega, ni to nije uspio i praznik koji je obilježio 9. januara početak je njegovog kraja”, rekao je Krsmanović.

Taj kraj treba očekivati u oktobru ove godine ili?

“Mislim da će njegov kraj doći i ranije. Razlika u opoziciji na nivou Republike Srpske ima samo još u tome . Jedni smatraju da ga treba smijeniti na izborima, dok ja i dio ljudi iz drugih opozicionih partija smatramo da je svaki njegov dan na vlasti zlo, kako za RS, tako i za Bosnu i Hercegovinu i da ga treba rušiti što prije.” (Kliker.info-Oslobođenje)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku