hamburger-icon

Kliker.info

Završni skup Ljubićevog HDZ-a: Vjerodostojnijom politikom rješavati probleme Hrvata

Završni skup Ljubićevog HDZ-a: Vjerodostojnijom politikom rješavati probleme Hrvata

29 Septembra
08:33 2006

Član Predsjedništva HDZ-a Republike Hrvatske Andrija Hebrang, koji je bio počasni gost skupa, izjavio je kako podržava Hrvatsko zajedništvo i Božu Ljubića kao kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH.
"Smatramo da je u razdoblju koje predstoji Lnajprihvatljiviji i za Hrvate i za ostala dva konstitutivna naroda u BiH, kao i za međunarodnu zajednicu", izjavio je Hebrang. Dodao je kako se HDZ Republike Hrvatske ne želi miješati u političku situaciju u BiH te da oni u RH samo žele pomoći bh. Hrvatima  da dobiju jednaka prava s ostala dva naroda jer je, kako je istaknuo, i ustavna i daytonska obveza RH da se brine o njima.  Kandidat Koalicije Hrvatsko zajedništvo za hrvatskog člana Predsjedništva BiH Božo Ljubić poručio je kako  Hrvatsko zajedništvo vodi vjerodostvojnu politiku koju je BiH čekala i koja će moći rješavati pitanja bh Hrvata i same BiH.  
"Poručujem da će vaš glas za Hrvatsko zajedništvo vrijediti dvostruko je će biti dan pravim ljudima", kazao je Ljubić.  Predsjednik Mladeži HDZ-a 1990 Danijel Vidović poručio je mladima kako "lošu vlast biraju ljudi koji ne izlaze na izbore", te da sudjeluju na izborima i prepoznaju one koji će se najbolje zalagati za njihovo dobro u budućnosti.


(Fena)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku