hamburger-icon

Kliker.info

Zagreb : Predsjednički kandidat Hebrang zaražen virusom svinjske gripe

Zagreb : Predsjednički kandidat Hebrang zaražen virusom svinjske gripe

28 Novembra
06:24 2009

Andrija Hebrang je bolestan, ima temperaturu i sumnjamo da je riječ o svinjskoj gripi – rekao je Ratko Maček, šef izbornog stožera predsjedničkog kandidata HDZ-a. – Još u četvrtak nije se osjećao najbolje i bio je malaksao, ali je danas ujutro ipak bio u Saboru. Hebrang je vrlo aktivan i teško ga je odgovoriti od njegovih aktivnosti. Ali, poslijepodne povisila mu se temperatura i morao je otići kući – ispričao je Maček i dodao kako nisu u panici zbog svinjske gripe.
– Još nisu napravljeni testovi, simptomi su slični, pa nismo sigurni je li riječ o običnoj ili svinjskoj gripi. No, čak bi bilo bolje da je riječ o svinjskoj jer je ona blaža i lakše ju je preboljeti od obične, sezonske gripe. Prijatelj liječnik mi je rekao kako je od obične, sezonske gripe na proljeće u Hrvatskoj oboljelo 58.000 ljudi, od čega ih je 511
umrlo – kaže Maček. Predsjednički kandidat HDZ-a morao je zbog bolesti odgoditi put u Mostar jer je, prema programu, tijekom vikenda trebao održati skupove i u Međugorju te Širokom Brijegu. – Nadam se da će se Hebrang u sljedeća tri dana oporaviti te da ćemo u ponedjeljak nastaviti s kampanjom – rekao je Maček.  (Kliker.info-Jutarnji list)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku