hamburger-icon

Kliker.info

ZAGREB Dvije bombe eksplodirale u dvorištu Ivića Pašalića/Pašalić optužio Mesića za napad

ZAGREB Dvije bombe eksplodirale u dvorištu Ivića Pašalića/Pašalić optužio Mesića za napad

09 Novembra
02:03 2006

Nepoznati počinitelj bacio je noćas iza ponoći dvije ručne bombe u dvorište obiteljske kuće Ivića Pašalića u Remetama, a u eksploziji nitko nije ozlijeđen, doznaje se u zagrebačkoj policiji.
Policija za sada ne zna tko je i zašto noćas oko 0,45 sati bacio i aktivirao dvije ručne bombe M-57 u dvorištu kuće predsjednika Hrvatskog bloka.

Policija u početku nije otkrila identitet vlasnika kuće, no naknadno je novinarima potvrdila da je riječ o kući Ivića Pašalića. U eksploziji je počinjena manja materijalna šteta. Policija je završila očevid, ali o pojedinostima za sada ne želi govoriti.Glasnogovornica zagrebačke policije Aleksandra Ljuba izjavila je da u cilju istrage ne može govoriti o tome je li Pašalić nakon eksplozije zatražio te dobio policijsku zaštitu, a ne može ni odgovoriti jesu li Pašaliću ranije upućivane bilo kakve prijetnje.

To se utvrđuje, dodala je Ljuba.

– Supruga i ja vratili smo se pola sata iza ponoći s puta i desetak minuta nakon toga čuli smo prvu eksploziju, a odmah zatim i drugu. Pomislio sam da je kvar na instalacijama pa sam se zaputio u kotlovnicu, a onda je moja supruga Ksenija primijetila dim u dvorištu. Prestrašili smo se i odmah zvali policiju – izjavio je Ivić Pašalić novinarima okupljenim ispred njegove kuće.
Na upit je li mu itko ikada prijetio, odgovorio je: – Nikada mi nitko nije prijetio osim Stipe Mesića i ako se nešto dogodi meni ili mojoj obitelji, osobno ću Mesića smatrati odgovornim.

(Jutarnji  list)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku