hamburger-icon

Kliker.info

Vuk plače, Vučić se izvinjava : Vučićev SNS optužio suprugu Vuka Jeremića da je šefica narko tržišta

Vuk plače, Vučić se izvinjava : Vučićev SNS optužio suprugu Vuka Jeremića da je šefica narko tržišta

21 Marta
15:06 2017

Srpska napredna stranka objavila je saopštenje koje potpisuje potpredsjednik Glavnog odbora Milenko Jovanov, u kojem se žestoko napadaju predsjednički kandidat Vuk Jeremić i njegova supruga Nataša.

– Najveća kriminalna banda u Srbiji danas je u okruženju Vuka Jeremića, a braćom Burgije, Paucima i drugim kriminalcima, kao i cjelokupnim narko tržištem u Srbiji upravlja njegova žena, Nataša Jeremić – stoji u saopštenju Vučićevog SNS.

-Vuk Jeremić je vjerovatno pobjesnio zato što je srpska policija izvršila rekordnu zapijenu od više od tone droge, pa danas laže više nego što smo navikli. Isti taj Jeremić bio je saučesnik u šesnaestogodišnjoj pljački Vojvodine od strane Demokratske stranke, kada su pljačkana čak i djeca sa smetnjama u razvoju, a podržavao je i kada su njegove žute kolege donosile Statut, kojim su od Vojvodine htjele da prave državu, navodi se u saopštenju SNS-a.

Vučić se nakon ovog skandala izvinio građanima Srbije zbog “pogrešne” izjave Milenka Jovanova i poručio da neće dozvoliti napade na porodice opozicinonih kandidata poput njihovih napada na njegovu porodicu.

– Od početka ove izborne kampanje, glavna meta napada gotovo svih predsjedničkih kandidata nije bila moja politika ili politika Vlade koju sam vodio, već ja lično i moja porodica. U tome su prednjačili, prije svih, kandidati bivšeg režima i njihovi izborni štabovi – istiakao je danas Vučić.

Kako kaže, njegova porodica, brat i sin postali su tema najvulgarnijih napada, kako protivkandidata, tako i njihovih timova.

– Razumije se da su me njihove laži uvijek teško pogađale, ali su oni, na žalost, time pokušali da legalizuju i legitimizuju napad na porodicu kao sredstvo političke borbe. Reagujući na to, a poslije još jednog u nizu brutalnih napada dosovskog kandidata na moga brata iznijetih na RTV Vojvodina, moj kolega i prijatelj Milenko Jovanov napravio je grdnu grešku pokušavajući da im uzvrati istom mjerom, pominjući u uvredljivom kontekstu članove porodice tog dosovskog kandidata – kazao je Vučić.

Nataša Jeremić se rasplakala na današnjoj vanrednoj konferenciji, dok je pred novinarima pričala o životnoj drami kroz koju prolazi:

– Ja sam šokirana i zgrožena i stvarno ne znam sta da kažem, jer je ovo prevršilo svaku mjeru. Ja kao građanka ne prihvatam njegovo izvinjenje, jer je on morao da zna šta stoji u saopštenju. Ja nikada nisam bila u kontaktu sa bilo kakvim narkoticima, 10 godina se borimo da dobijemo bebu. Ja se plašim jer ne znam šta od njih može da se očekuje, plačući je rekla Nataša Jeremić.

Ono što je malo ljudi vidjelo je bila reakcija predsjedničkog kandidata Vuka Jeremića.

Kad je Nataša pomenula bebu koju bez uspjeha pokušavaju da dobiju posljednjih 10 godina, Vuk je stiskao zube i pokušao da ne pokaže emocije, ali suze su se pojavile u očima i počeo je da grca.

– Nije važno da li smo politički protivnici, ali bi trebalo da živimo pristojno i normalno u Srbiji. Ne znam šta je sljedeće. Ja se iskreno plašim. Pozivam sve ljude, prije svega moje koleginice novinarke, da sada stanu uz mene – rekla je ona.

– Šest mjeseci se plasiraju neistine zna se ko stoji iza toga i zbog čega se to radi.

Na pitanje novinara da li će tužiti nekoga, Nataša je rekla da će tužiti Vučića ako se odluči na tužbu.

– Mi smo u potpunom medijskom mraku, sve je cenzurisano, svaka riječ. Ovo je sada diktatura. Aleksandar Vučić kontroliše sve – rekla je Jeremićeva.

(Kliker.info-Vijesti)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku