hamburger-icon

Kliker.info

Vučić za CNN : Zbog teških reformi njavjerovatnije ću izgubiti naredne izbore!

Vučić za CNN : Zbog teških reformi njavjerovatnije ću izgubiti naredne izbore!

27 Decembra
04:17 2014

vucicCNN1“Činjenica je da cjeli svijet, Evropska unija, Međunarodni monetarni fond, Svjetska banka, Evropska banka za obnovu i razvoj priznaju da Srbija sprovodi mnogo reformi i čak govore – ne ja, nego oni – da srpski narod može biti veoma ponosan na sebe i svoje vođstvo”, rekao je Vučić.

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će najverovantije izgubiti sljedeće izbore kao što se desilo i drugima koji su sprovodili teške reforme.

“Nisam uzeo ovaj mandat da čekam sljedeće izbore i pobjedim svoje političke protivnike. Znam šta će se desiti na sljedećim izborima. Najvjerovatnije ću izgubiti sljedeće izbore kao i mnogi drugi koji su pokušali reforme”, rekao je Vučić u intervjuu CNN-u .

On je istakao da nije njegov posao da “prodaje gluposti i laži”, već da sprovodi reforme za dobrobit naroda.

“Činjenica je da ceo svijet, Evropska unija, Međunarodni monetarni fond, Svetska banka, Evropska banka za obnovu i razvoj priznaju da Srbija sprovodi mnogo reformi i čak govore – ne ja, nego oni – da srpski narod može biti veoma ponosan na sebe i svoje vođstvo”, rekao je Vučić.

Premijer je rekao da je zadovoljan onim što je Vlada dosad postigla, ali da se reforme moraju sprovoditi dalje, ističući pravosuđe za koje je ocenio da je neefikasno.

“Nema problema s političkom voljom. Nema zaštićenih osoba, zaštićenih tajkuna, zaštićenih političara”, rekao je Vučić i dodao da se mora promeniti stanje u pravosuđu gdje neki procesi traju godinama. (Kliker.info-Kurir)

Podijeli

Komentari

Još nema komentara

Komentariši

Napiši komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.
Obavezna polja su označena *

Idi na alatnu traku